Dünden bu yana Koç burcunda hareketine devam eden Ay yarın 15:08 itibariyle 20:43’de Boğa burcuna geçinceye kadar boşlukta kalacak. Boşlukta kalıncaya kadar da pek çok açı kesinleşecek.

Yarın (12.Nisan.Pazartesi) sabaha karşı 05:30’da bir Yeniay meydana gelecek. Yeniay yorumlarına yarın birlikte bakacağız zaten.

Bu Yeniay normalde enerjik ve mutlu uyanmamamıza yardımcı olurdu ancak hemen arkasından 06:19’da kesinleşen Venüs-Pluto karesi sabahın erken saatlerinden itibaren çatışmaların yaşanmasına neden olabilir.

Koç burcunda bulunan Venüs ve Oğlak’daki Pluto arasında meydana gelen bu zorlayıcı karşılaşma, özellikle maddi değerlerin plansız programsız kullanılmasıyla ilgili kontrol isteğinin ve bu alanda uzun zamandır biriktirilmiş kızgınlıkların su yüzüne çıkmasına işaret ediyor. Ayrıca bu açının etkisi ikili ilişkilerde, ortaklıklarda da kendini gösterecektir.

Şüphecilikten, güvensizlikten kaynaklanan kıskançlıkların, kontrol etme ve yönetme isteğinin baskın çıkması çatışmaların yaşanmasına neden olabilir. Taraflardan birinin hükmetme arzusu diğerinde büyük bir baskı yaratacağı için yoğun duygusal reaksiyonlarla cevap vermesi mümkündür.

Bu açının etkisini yarın yoğun bir sonraki gün hafiflemiş olarak hissedeceğiz. Başta Koç ve Oğlak sonra da Terazi ve Yengeç burç ve yükselen burçlarının bu olumsuzluklardan daha fazla etkilenmesi söz konusu.

Bu baskı yaratan sabah halini biraz yumuşatacak ilk açı 11.25’de Ay ve Jüpiter arasında kesinleşen altmışlık olacak. Duyguların pozitife dönmesine, iyimser bir havanın doğmasına neden olabilecek. Ancak 14:13 de kesinleşen Ay-Pluto karesi ve arkasından gelen (15:08) Ay-Venüs kavuşumu yeniden sabahki duyguların gündemi almasına duygusal gerginliklerin bir kez daha yaşanmasına neden olabilir. Ayrıca bu gerginliklere ailelerin, annelerin karışması da ihtimal dahilindedir.

Yarınınız güzel geçsin

Yorumlar

Popüler Yayınlar