Dün sabaha karşı Venüs ve Uranüs Boğa burcunda bir kavuşum kesinleştirdi. Bu açının etkilerini bugün yoğun, cumartesi günü ise biraz daha azalarak hissedeceğiz. Genellikle senede bir kez gerçekleşen bu açı özellikle Boğa burcunun ve diğer Sabit burçların, Aslan, Akrep ve Kova, ikinci haftasında doğanları ve yükselen burçları 8-14 derece arasında olanları daha yoğun olarak etkileyecektir.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay burçlarının maddi konularda ani kararlar almamaları, sıra dışı, plansız harcamalar konusunda kontrollü olmaları faydalı olur.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burçları için iletişim alanında, kardeşlerle, çocuklarla ve arkadaşlarla ilişkilerde enteresan deneyimler yaşamaları olası.

Venüs-Uranüs kavuşumu hem maddi konularda hem de ilişkilerde ani, beklenmedik değişimler ve heyecanlı sürprizler getirir. Bu açı aynı zamanda tetikleyici bir etkiye de sahip olduğu için harekete geçirici ve “yerimizden kaldırıcı” bir yapıdadır.

Özellikle ilişkilerdeki tıkanıklıkların giderilmesi, rutinden kurtulmak amacıyla kimi zaman risk ve tehlike içeren bazı yaklaşımlarda bulunmak çok olasıdır. Başlangıçta macera ve sıra dışılık çok çekici olmasına karşın, sonuçlar genellikle pek de pozitif değildir. Dürtüsel yaklaşımların, asi davranışların ve beklenmedik reaksiyonların ilişkilerimizin kalıcılığına zarar vermesi olasılığı bu açının etkisi altında yüksektir.

Sosyal medya ya da teknoloji vasıtasıyla başlayan ilişkiler, tanışmalar da bu açının en genel karakteristiğidir. Ama ilişkiler de genellikle bu açı kadar kısa ömürlü olmaya yatkındır.

Bu 2 gün boyunca plansız bir şekilde harcama isteği, yatırımlarla alakalı yanlış değerlendirmeler, ekonomik platformda ani, hızlı ve umulmadık düşüşler yaşanması, finansal kurumlarda teknolojik problemler ve yine finansal hedefli siber suçların artması beklenebilir.

Dolayısıyla kontrol, dürtülere hakimiyet, hızlı karar almamak bu 2 gün boyunca çok isabetli olacaktır. Heyecan ihtiyacına kapılarak yapabileceklerinizle, kalıcı olmasını istediğiniz her türlü değerinizin hasar alması ihtimalini aklınızda bulundurmanızın önemli olduğunu tavsiye etmek isterim.


Yorumlar

Popüler Yayınlar