Boğa burcuna geçen gezegenler yaklaşık 3 senedir burada bulunan Uranüs ile kavuşum, Kova’da bulunan Satürn ile de kare açı yapmak için sıraya girdiler.

Dün meydana gelen Venüs-Uranüs kavuşumundan sonra bugün de iletişim kurma ve düşünme şeklimizi, ticareti eğitimi sembolize eden Merkür, Uranüs ile kavuşum yapıyor. Etkisini yoğun olarak sabah saatlerinde daha fazla hissedeceğiz, öğleden sonra azalacak ve yarın iyice hafifleyecek. Bu açının etkisi dünkü kavuşumda olduğu gibi önce Boğa burçlarının ikinci haftasında doğanlarda ve diğer Sabitlerde yani, Aslan, Akrep ve Kova burçlarında gösterecek. Ayrıca yükselenleri de Sabit olup, 7-11 derece olanlar daha fazla hissedebilirler.

Merkür ve Uranüs arasında saat 09:43’de kesinleşen kavuşum sıra dışı düşüncelerin, beklenmedik haberlerin, düşünce sisteminin norm dışına çıkmasının habercisi. Bu açının etkisi altında son derece yaratıcı fikirler ortaya çıkabilirken, aynı zamanda beklenmedik şekilde yıkıcı düşüncelerin de doğması muhtemeldir.

İletişimde kopmalar, finans dünyasında ve ticarette sürpriz sıkıntılar, yine özellikle finans sektöründe siber suçlar yaşanabilir. Hafta sonu olmasa borsada ani çöküşler ve beklenmedik bir hareketlilik de olabilirdi.

Yine de 2-3 gün boyunca aklımıza her geleni yapmamakta, biraz beklemekte, özellikle maddi değerlerle alakalı “çok parlak” fikir olarak düşündüklerimizi uygulamaya dökmeden önce yeterince araştırdığımızdan emin olmalıyız. Özellikle bu günlerde internet alış-verişlerinde ve kredi kartlarını kullanırken biraz daha dikkatli olmak çok faydalı olacaktır.

Sevgiyle

Yorumlar

Popüler Yayınlar