Yarın gece 23:38’de Boğa burcundaki Ay yine sabaha karşı 02:47’de İkizler burcuna geçinceye kadar boşlukta kalacak.

Yarın sabah erken saatlerde (07:15) Ay ve Jüpiter arasında zorlayıcı bir açı meydana gelecek. Jüpiter iyicil bir gezegen olduğu için büyük tepkilere neden olmaz ama yine de aşırı duygusallaşmadan, büyük duygusal beklentilerden dolayı küçük gerginlikler yaşanabilir. Zaten bu açının dışında da yarın için hiçbir çatışmalı karşılaşma yok.

08:17 itibariyle sanki sabahki gerginliği yumuşatmak istercesine Ay ve Neptün arasından altmışlık bir açı meydana gelecek ve hepimiz yumuşayarak iddialarımızdan, taleplerimizden feragat edebileceğiz.

Akşam 19:31’de Ay-Venüs arasında altmışlık bir açı daha kesinleşecek. Böylelikle uyumun, sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiz. Özellikle kadınlar arası ilişkilerin çok iyi olduğu, hanımların da kendilerini çok iyi hissedecekleri saatler.

Hemen sonrasında aşkı, uyumu, sevgiyi ifade eden Venüs ile Pluto arasında bir altmışlık açı daha kesinleşecek. Aslında bu açının etkilerini bugün hissetmeye başladık, yarın ve bir sonraki gün de etkisini devam ettirecek. Bu açı ilişkilerin yoğunlaşmasına, derinde kalan duyguların açığa çıkmasına, ilişkilerimizdeki gerçek motifleri daha net görmemize yardımcı olacaktır.

Gece 23:41’de meydana gelen Güneş-Ay olumlu açısı da bu derin duyguların açık yüreklilikle paylaşılabilmesi için fırsatların doğabileceğine işaret ediyor.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar