Bugün ve yarın geceye kadar Ay Boğa burcundaki hareketine devam edecek. Ay Boğa burcunda fonksiyonlarını çok rahat yerine getirir. Fakat sahiplenmeye yatkın bir yapısı olduğu için, kıskançlık düzeyimizin artması, birlikteliklerde baskıcı ve sahiplik hakkımızı kullanmak isteyen bir yapının doğmasına da neden olabilir.

Haritanızın hangi alanında Boğa baskın bir durumdaysa zaten o alanda sahip olduklarınızı elinizden kaçırmamak, korumak ve değiştirmemek için direnciniz var demektir. Transit Ay’ın bu burçtaki yolculuğu işte bu duyguların tetiklenmesine ilginizin, konsantrasyonunuzun o alana yönelmesine neden olur.

Burcu ve yükselen burcu Boğa olanlar için daha ziyade kendileriyle ilgilenmeleri, duygularını ve manevi arayışlarını gözden geçirebilecekleri 2 günlük bir süreçtir. Diğer yandan Aslan, Akrep ve Kova burçları ve yükselen burçları için ailevi konuların, ev yaşantısının, mesleki hayat ve kariyeri ilgilendiren konuların yanı sıra ikili ilişkilerin de bu 2 günlük devrede öne çıkması söz konusu olacaktır.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık için sosyalleşerek, dostlarla vakit geçirecekleri, çocuklarına zaman ayırabilecekleri, bol bol yiyip içip eğlenebilecekleri günler.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay yükselen burçları ve burçları için biraz sıkıcı olabilecek 2 gün söz konusu. Daha içe kapalı, amaçsız, yaptıklarından keyif alamadıkları, duygusalrının hafif de olsa karmaşıklaştığı günler olarak kabul edilebilir.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar