Yarın Balık burcunda bir Yeniay meydana gelecek. Yarınki paylaşımlarda bu Yeniay’ın hayatımızda başlatacağı yeni dönemin detaylarına birlikte bakarız.

Yarın sabah 06:30’da Ay ve Venüs Balık burcunda kavuşacaklar. Hemen arkasından da 08:53’de Ay Venüs’ün bir oktav büyüğü Neptün ile bir kavuşum meydana getirecek. Aslında bu ikisini bir üçlü kavuşum olarak da kabul edebiliriz. Muazzam duygusal, romantik bir sabah bizi bekliyor. Tatil günü olmasını fırsat bilerek partnerinizle uzun uzun zaman geçireceğiniz bir kahvaltı planlamalısınız. Özellikle Balık burcunun son 10 gününde doğanlar ve yükselen Balıklar için duyguların doruğunda dolaşmak söz konusu.

Öğlen saatlerinde bu açıların etkisini sanki pekiştirmek istercesine Güneş ve Ay arasında Yeniay meydana gelecek. Hem kadın-erkek ilişkilerinde iyileşmeye, hem de kendimizi çok tazelenmiş hissetmemize yardımcı olacak.

Arkasından 19:39’da Ay ve Pluto arasında bir altmışlık açı meydana gelecek ve hemen sonrasında gece yarısını geçinceye kadar Ay boşlukta kalacak. Ay-Pluto uyumlu etkileşimi, duygusal anlamda tazelenmemiz, hissettiklerimizi düzene sokmamız ve duygusal alanda planlar yapmamız için bize fırsatlar verecek.

Yarınınız güzel geçsin,

Yorumlar

Popüler Yayınlar