Ay bugün ve yarın 19:36’ya kadar Balık burcundaki hareketine devam ediyor. Balık burcunun haritalarımızda yönettiği hayat alanında daha duygusal, daha o konularla ilgili olmamızı gerektiren 2 gün söz konusu.

Balık burcu şefkat, merhamet, vericilik gibi kavramlarla bağlantılıdır. Yani hayatımızda kendimizi bile feda etmeden, merhametimizi, sevgimizi, şefkatimizi esirgeyemediğimiz, empati yapmaktan dolayı belki zarar bile gördüğümüz alan Balık tarafından yönetilir.

Acaba sizler de Balık burcunun haritanızın hangi alanında yer aldığını, nerelerde duygusal olarak kolayca dağılabildiğinizi biliyor musunuz?

Genele dönecek olursak, dün gece bir Mars karesi yaşamış bile olsak, daha yumuşak, daha kolay affedebilen bir ruh halinde olacağımız kesin. Bu etkiyle belki normalde hiç duygusallaşmayacağınız bir durum karşısında gözleriniz bile yaşarabilir. Dolayısıyla elinizde mendille kendinizi ortalıkta dolaşıp, hiç bilmediğiniz, tanımadığınız insanlara yardım etmek için planlar yaparken bulursanız, lütfen şaşırmayın.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar