Dün öğleden sonra Yengeç burcuna geçen Ay bugün ve yarın akşam saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek.

Ay Yengeç burcunun yöneticisidir ve buradayken, aile ilişkileri, annelik duygusu, maneviyat güçlenir. Biraz içe dönme, kendine kapanma isteği yaratsa bile, ruhun aslında kendiyle karşılaşması, geçmişine bakması, sonsuz mirasını daha yakınında hissetmesidir.

Ay Yengeç burcundayken diğer Öncü burç ve yükselen burçlar yani Koç, Terazi ve Oğlak da duygusal dalgalanmalara biraz daha açıktırlar. Bu burçların aile, kariyer, ilişkiler gibi çok önemli hayat alanları aktive olduğu için kendilerini daha hassas ve hatta gergin hissedebilirler.

Boğa, Başak, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçları Ay’ın Yengeç’deki konumundan çok olumlu etkilenirler. Kendilerini ruhen daha canlı, enerjik ve dingin hissetmeleri mümkündür. Arkadaşlıklar, kardeşlerle ve çocuklarla ilişkiler, iletişim ve eğitim, öğrenme bu dönemde daha tatmin edici ve kolay ilerleyen bir yapıda olur.

İkizler, Aslan, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları ise biraz daha durgun ve kendilerini boşlukta kalmış gibi görebilirler. Bireysel ve ortak maddi konular, kronik ve akut rahatsızlıklar, uyku problemleri, günlük akışta küçük problemlerin yaşanması, düzeltme ihtiyaçlarının doğması da mümkündür.

Sevgiyle, 


Yorumlar

Popüler Yayınlar