Bu akşam saatlerinde boşta kalan Ay, gece yarısı 00:56 itibariyle Aslan burcuna geçecek. Yarınki paylaşımlarda Ay’ın Aslan’daki etkilerine birlikte bakarız.

Sabah 06:27 itibariyle Balık’daki Merkür ile İkizler burcundaki Mars arasındaki kare açı kesinleşecek. Bu açının etkilerini yoğun şekilde yarın tüm gün ve hafifleyerek ertesi gün de hissedeceğiz. Bu açı özetle rasyonellikle irrasyonalitenin, mücadele dürtüsüne ve ihtiyacına engel olmaya çalışan bilinçdışının karşılaşması olarak kabul edilebilir. Sinirsel gerginliklerin, mantıktan çok alt akım duygulardan kaynağını alacağı bu 2 günlük süreçte kontrollü olmak, sözlü-sözsüz iletişimi denetlemek çok önemli. Diğer yandan mümkün olduğunca objektif kalmak, gerçeklerle bağı kopartmamak da çok değerli bir yaklaşım olacaktır. Bu 2 günlük süreçte her türlü iletişimde, ticarette aksaklıklar, borsalarda negatif yönde hareketlilik, eğitimle alakalı sıkıntılar, gecikmekler yaşanması ihtimal dahilindedir.

Bu açıya rağmen, kendimizi biraz daha iyi hissetmemize yardımcı olacak sabah erken açıları da var. İlki 06:51’de Ay-Venüs arasında meydana gelen üçgen. Bu açı, erken yaşanan gergin anların biraz yumuşamasına, iyimser yaklaşımların kullanılabilmesine yardımcı olacaktır. Takip eden açı ise 07:55’de Güneş ve Ay arasında kesinleşecek olan uyumlu açı. Bu açının da yardımıyla biraz daha dengeli, enerjik, bütünleşmiş hissedip, o şekilde davranma şansına sahip olabileceğiz.

Ancak akşamüstü (16:47) saatlerinde Ay ve Uranüs arasında kesinleşecek olan kare, tekrardan gerilmelere, hatta beklenmedik reaksiyonlara neden olabilecek. Bu açı egoların karşı karşıya kalması, kimsenin taviz vermek ve birazcık bile değişmek istememesiyle alakalı durumlara işaret ediyor.

Akşam 20:39’da meydana gelen Ay-Satürn karşıtlığı ise dengelerin iyice bozulmasında etken rol oynayabilir. Tüm günün gerginliği, yaşanan aksaklıklar ciddi anlamda baskı, kısıtlanmışlık hissi yaşamamıza ve sınırlarımızı tanımlamak, nereye kadar dayanabileceğimizi karşımızdakilere anlatmak adına bazı tepkisel reaksiyonlar verebileceğimize işaret ediyor. Bu gibi durumlarda durup beklemek, derin bir nefes almak belki de en iyi korunma yöntemi olabilir.

Yarınınız güzel geçsin

Yorumlar

Popüler Yayınlar