Bu sabah saatlerinde Akrep burcuna geçen Ay yarın da buradaki konumunu koruyacak. Yarınki paylaşımlarda Ay’ın Akrep’teki hallerine yakından bakarız.

Bu gece sabaha karşı 02:41’de Ay ve Satürn arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Uyku saatleri olduğu için bu zorlayıcı, depresif açıyı belki de hissetmeden atlatabiliriz. Ama yine de mide ile ilgili bu açı ya göz önüne alarak, bu gece yediklerinize dikkat etmenizi tavsiye etmek istiyorum, çünkü hazımsızlık şikayetleri olabilir.

Yarın gün içinde sakin olan gökyüzü akşam tam 19:00 kesinleşen Ay-Neptün üçgeni ile biraz hareketlenecek. Bu uyumlu ve şefkatli açı duygusal yanımızın açığa çıkmasına, daha derinden hissederek, sevdiklerimiz için neler yapabileceğimizi düşünmeye, onlar için en iyisini arzulayarak belki de dua etmemize neden olabilecek.

Yarın akşam ilerleyen saatlerde (21:53) Ay ve Jüpiter arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Aşırıya kaçmak, duygusal alanda, ailevi konularda biraz sınırları aşmak, beklentileri büyütmek bu açının göstergeleri arasında olacaktır.

Gece yarısına yakın 23:36’da kesinleşecek Ay-Merkür üçgeni ise akşam saatlerinde yaşadığımız abartılı, büyütülmüş duyguların akıl süzgecinden geçirilmesinde, mantıkla ele alınmasında bize yardımcı olacak.

Yarınınız güzel geçsin

Yorumlar

Popüler Yayınlar