Bu gece sabaha karşı 03:29’dan 08:33’e kadar Terazi burcundaki Ay boşlukta. Sonrasında ise Akrep burcundaki yolculuğuna başlayacak. Boşta kalmadan evvel en son açısını Oğlak burcundaki Pluto ile yapacak. Gergin bir uyku, tatsız rüyalar, uyanıksak farkında olmadan yapılan duyguların manipülasyonu gibi tezahürler görebiliriz.

Yarın sabah (06:25) saatleriyle beraber Balık burcundaki Merkür ile Neptün kavuşumu kesinleşecek. Bu açının etkisini zayıflamış haliyle ertesi gün de hissedeceğiz. Tam anlamıyla rasyonel ile irrasyonelin karşılaşması olan bu açının çok da olumlu etkileri var. Hayal gücünün yükselmesi, sanatın günlük yaşamda, sohbetlerde daha çok yer alması, ruhani ve “kutsal” konuların irdelenmesi bu pozitif etkileri arasında sayılabilir.

Ayrıca, iletişimde karmaşa, olmamış, yaşanmamış şeylerin olmuşcasına, yaşanmışçasına anlatılması, halüsinasyonlara yatkınlık, deniz yolculuklarında problemler, ticarette karmaşa ve yanlış anlaşılmalar, sözleşmelerin tam anlaşılamaması gibi negatif etkileri de göz önünde bulundurmak gerekebilir. Mümkünse yarın ve ertesi gün önemli konuşmalarınızı, anlaşmalarınızı erteleyin demek isterim. Onun yerine hayal kurun, müzik dinleyin ve bol bol dans edin.

Yarın günün devamında (15:48) Venüs ve Satürn arasında bir altmışlık kesinleşecek. Kova ve Koç burçlarını içine alarak meydana gelen bu bağlantının etkisiyle sosyalleşmek, sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilir ya da tamamen kendi duygularınızı daha derinden anlamak akıl süzgecinden geçirerek, daha pozitif bir noktaya taşıma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Yarın akşamın ilerleyen (22:55) saatlerinde keskin bir viraj daha bizi bekliyor. Ay ve Uranüs arasında meydana gelecek karşıt açı beklenmedik duygusal çatışmaların yaşanabileceğine, ev yaşantısı, aile ve özellikle anne-kadınlarla alakalı sahiplenmek ve maddiyatla alakalı bazı reaksiyonların doğabileceğine işaret ediyor.

Yarınınız güzel geçsin

Yorumlar

Popüler Yayınlar