Bu akşam 19:43’de Koç burcunda boşlukta kalan Ay sabaha karşı 02:43’de Koç burcuna geçecek, yarın ve ertesi gün buradaki yoluna devam edecek. Yarınki paylaşımda Ay’ın Koç burcundaki hallerine birlikte bakarız.

Bugün Dolunay’da Güneş-Ay kavuşumuna dahil olan Venüs-Neptün kavuşumu sabah 07:09’da kesinleşecek. Dolayısıyla yarın ve ertesi gün bu “ilahi aşk” temasını yaşamlarımızda yoğun şekilde hissedeceğiz. Bu açı yaşanan ilişkilerde daha şefkatli, merhametli, sevgi dolu bir seviyenin yakalanmasına yardımcı olacaktır. Diğer yandan bu 2 gün yeni ilişkilerin başlaması, beraberliklerin kurulması için de son derece uygun günler. Ancak yine de Neptün etkisi altında duyguları fazla abartıp, kendimizi kaptırma konusunda dikkatli olmalıyız.

Öğleden sonra 14:29’da Ay ve İkizler burcundaki Mars arasında bir altmışlık açı meydana gelecek. Dolayısıyla enerjinin, bedensel gücün ve iletişimin yükseleceği saatler yaşayacağız. Önemli yazışmalar, konuşmalar için son derece uygun bir açıdır.

Arkasından akşam saatlerinde (21:59) Ay ve Satürn arasında bir altmışlık daha meydana gelecek. Ebeveynleri sembolize eden bu 2 gezegenin arasındaki açı, ailedeki yaşlılarımızla ilgili bazı olumlu gelişmelerin olabileceğini, problemleri halletmek için fırsatlar bulabileceğimizi ifade ediyor.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar