Aşk, sevgi, aile, duygusal bağlantılar temasını beraberinde getiren Yeniay doğal olarak yeni başlangıçlara da gebe. Her ne kadar güzel temalar olsa da özellikle burcu ve yükselen burcu İkizler, Başak, Yay ve Balık olanlar için fırsatlarla beraber duygusal dalgalanmalar da getirebilir. Bu Yeniay’dan bahsettiğim burçların son 10 gününde doğanlar daha yoğun olarak etkileneceklerdir. Ama genel olarak söylemek gerekirse bu Yeniay’ın mottosu 

“HAVADA AŞK KOKUSU VAR”.

Balık Yeniayı’nın hepimize, ülkemize ve dünyaya yenilikleri kolaylıkla, sağlıkla ve neşeyle getirmesini diliyorum. Detaylı burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Koç ve yükselen Koç için aileyle birlikte rutin sağlık kontrollerinin yapılabileceği, kronik rahatsızlıklara daha önem verilmesi gereken bir dönem. Bir zamandır gizli kalmış, sizden saklanmış özellikle ailevi konuları yüz yüze olmasa bile bir şekilde duyabilirsiniz. Burada öfke kontrolü önemli olacaktır. Duyduklarınızı iyice anlamadan kırıcı reaksiyonlar vermemeye gayret etmelisiniz. Ev yaşantısındaki aksaklıkları düzeltmek, ebeveynlerle bağlantılı ağır gelen sorumlulukları paylaşmak için fırsatlar bulabilir, kolaylıkla yükünüzü hafifletebilirsiniz. Ama sizinle beraber bu sorumlulukları paylaşan kardeşleriniz varsa, tartışmaya girmemeye çalışmalısınız.

Boğa ve yükselen Boğa için gündemi sosyal bağlantılar, arkadaşlıklar, gruplar, hayaller, planlar var. Bu alanlardaki iletişimin çok yükselmesi, yakın çevreden ve kardeşlerden kaynağını alan, şefkat, merhamet ve korumacı paylaşımlar bu Yeniay’ın sizin için iyi bir devre başlatmasına yardımcı olacak. Yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurabileceğiniz gibi, var olanları daha tatmin edici, duygusal olarak paylaşımı daha yüksek bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Bazı gruplara ve organizasyonlara da kabul edilme ihtimaliniz bu dönemde çok yüksek. Finansal konulardaki ani harcamalarınıza dikkat ederseniz, ya da bu alanda bazı taleplerde bulunursanız hedeflerinize de ulaşabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler için ebeveynler, aile hayatı, yaşanan ev ve maddi kaynaklar ile alakalı bazı gelişmelerin olması, yeni adımların atılması olası. Bir dönemdir var olan sorunların sahip olduğunuz yüksek enerji sayesinde çözüme ulaşması için adımlar atabilir, projeler oluşturabilirsiniz. Yine de çok hızlı karar vermemek, kararlarınızın maddi boyutunu daha detaylı bir şekilde ele almak için biraz sabırlı olmalısınız. Zaman zaman yaşadığınız öfke duygusunu biraz rahatlatmak, bütüncül bakmak, yeniden başlamak için çok uygun bir dönemdesiniz. Çabukluğu sevmenize ve aklınızı susturamamanıza rağmen bu Yeniay’da az da olsa kendinizi sisteme bırakmanız çok rahatlatacaktır.

Yengeç ve yükselen Yengeç için yeniliklere adım atma zamanı. Dış görünüşünüzle alakalı değişimler için son derece uygun bir zamandasınız, Venüs’ün güzelleştiren enerjisine kendinizi açmalısınız. Sizin için enerji akışı bu dönemde çok rahat olduğu için, her türlü başlangıca hazırsınız. Yurtdışı seyahat planları yapabilir, bu alandaki bağlantılarınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Ayrıca kendinizi daha iyi tanımak, yeni bir alanda eğitim almak için ideal bir devredesiniz. Ayrıca bu devrede meditasyon, yoga gibi bazı faaliyetlerle zihinsel gerginliğinizi de dengelemek için yeni adımlar atabilirsiniz. Sizin için yeni bir beslenme rejimine de başlamak bu dönemde son derece uygun olur.

Aslan ve yükselen Aslan için özellikle ortak maddi kaynaklarla alakalı gereksiz endişelere ve korkulara kapılma eğilimi bu dönemde çok kuvvetli. Ama bu alanda yapabileceğiniz yeni başlangıçlar, eşinizle ya da ortağınızla birlikte alacağınız kararlar, kısa zaman sonra meyvelerini vermeye başlayacak. Bu dönemde vergi ya da miras işleriniz varsa bu konulara eğilmek, yeniden yapılandırmak ve sorunları halletmek için bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bunun yanında sosyal yaşama biraz daha zaman ayırmak, dostlarla vakit geçirmek de rahatlamanıza ve kendinizi tazelemenize yardımcı olacaktır. Maddi alandaki yeni planlarınızda arkadaşlarınızın da katkıları olabilir.

Başak ve yükselen Başak bu Yeniay’da ikinci başrol oyuncusu. Balık’da meydana gelen Yeniay sizin ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızı aktive ederek, yeni başlangıçlara hazırlayacak. Zaten burada Venüs ve Neptün de bulunduğu için yeni adımların atılması, yeni kararların alınması, mümkün. Özellikle bekar Başak ve yükselen Başak burçları sosyal gruplarda ya da arkadaşları vasıtasıyla tanıdıkları kişilerle birliktelik kurma noktasına gelebilirler. Yanı sıra mesleki hayatın ve toplumsal yaşamın aktiviteleri de iş ile ilgili yeni oluşumların yapılandırılmasında, ortaklıkların kurulmasında çok faydalı olacaktır. İş yaşamına ve ikili ilişkilere ayrılan zamana ve enerji ev ve aile hayatının dengesini bozabilir.

Terazi ve yükselen Terazi için günlük akış ve sağlık alanında bazı yenilikler, gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatında yapabileceğiniz bazı girişimler, mesleki kariyerinizde ilerlemenizin, terfi imkanlarının doğmasının ilk adımları olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizin yeni bir seviyeye taşınması, günlük yaşamda sizi rahatlatacak bazı yeni yöntemleri ve tercihleri hayatınıza almaya karar verebilirsiniz. Özellikle iş hayatında yurtdışı bağlantılarınızın artması, günlük yaşamda da okumaya, öğrenmeye, her hangi bir konuda derinleşerek, entelektüel yanınızı geliştirmeyi isteyebilirsiniz. Belki de kendinize mental alanda yatırım yapmak için en uygun zamandasınız diyebilirim.

Akrep ve yükselen Akrep için çocuklarıyla ilgili yeni gelişmelerin yaşanması, yaratıcılık alanında adımların atılması olasıdır. Yeniay’ı en rahat geçiren burçlardan birisi olarak, şansın, keyif, zevkin çok yoğun olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Ortak kaynaklarla alakalı bazı hızlı gelişmeler olabilir ama çabuk karar almamak için dikkatli olmalısınız. Bu gelişmeleri akıllıca değerlendirmek için belki farklı alanları ve teknikleri inceleyebilir, bu alanda bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğer bekarsanız, gerçekten aşkı yaşayabileceğiniz bir insanla karşılaşmanız, tanışmanız, duygusal tohumların atılması bu dönemde çok mümkün.

Yay ve yükselen Yay için ebeveynler, aile bağları ve ev yaşantısında yeni bir dönem söz konusu. Eşinizle ya da ortağınızla birlikte özellikle maddi konularda birlikte alacağınız kararların çok olumlu yansımalarını ev hayatınızda ve aile yaşantınızda görebileceksiniz. Gayrimenkul alanında yeni adımlar atabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Ya da yaşadığınız mekanda bir değişiklik kararı alarak, sizin için daha konforlu, daha estetik bir evde yaşamak için taşınma ya da mülk sahibi olma kararını alabilirsiniz. Ebeveynlerinize ayıracağını maddi ve manevi kaynaklar da ruhunuzun huzur bulmasına, kendinizi çok rahatlamış hissetmenize yardımcı olacaktır.

Oğlak ve yükselen Oğlak için yakın çevreyle ilişkilerde, iletişimde, eğitim ve kanuni konularda bazı yeniliklerin olması, adımların atılması söz konusu. Eşiniz ya da ortağınızla birlikte yapacağınız kısa yolculuklar, yeni bazı teknolojik aletler almak için çok uygun bir dönem. Ayrıca kardeşlerinizle, kuzenlerinizle birlikte olmak, onlara zaman ayırmak size de çok iyi gelecek. Bu bağlantılarda, güzel yemekler, duygusal paylaşımlar sizi bekliyor. Bu dönemde partnerinizle birlikte yapacağınız her faaliyet her zamankinden çok daha fazla keyif sağlayacaktır. Beraberce tatil planları yapmak, kısa mesafe yürüyüşlere çıkmak için ideal zamanlar.

Kova ve yükselen Kova için kazanç kapasitesini arttırmak, kaynakları tatminkar bir noktaya getirmek amacıyla yeniliğe gitme zamanı. Günlük çalışma sisteminizi, ya da günlük hayatınızı yeniden planlayarak, bazı giderleri azaltabilir, hatta yeni maddi kaynaklar oluşturabilirsiniz. Bu dönem sağlıkla da alakalı yenilikleri hayatınıza sokmak için son derece uygun günler. Yaz hazır geliyorken, diyete başlamak, ya da sağlığınızı tehdit edebilecek alışkanlıkları bırakmak ya da kontrol altına almak size çok iyi gelecektir. Yaratıcılığınızın da aktif olduğu bu dönemde ilgi duyduğunuz sanat disiplinlerini günlük yaşamınızın bir parçası haline de getirebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık bu Yeniay’ın başrol oyuncusu. Venüs ve Neptün’ün burcunuzdaki varlığı size yepyeni, sevgiyle, şefkatle, merhametle bezenmiş bir dönem armağan ediyor. Kendinizle ilgilenmeniz, kendinize zaman ayırmanız, bedeninizi, ruhunuzu ve zihninizi tazelemeniz için son derece uygun bir dönemdesiniz. Burcunuzdaki aşk gezegeni, sevme-sevilme ihtiyacınızın yükselmesine neden olacaktır. Bu enerjileri yayarken, bekarsanız hayatınızda yeni ilişkilerin başlaması, değilseniz de ilişkinizin çok daha iyi bir seviyeye taşınması mümkün olacaktır. Gardırop yenilemek, estetik girişimler, saç stilini değiştirmek için size uygun, ideal günler.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar