Bugün Ay Yengeç burcunda. Yöneticisi olduğu bu burçta Ay fonksiyonlarını çok rahat yerine getirir. Şefkat, koruma, besleme, esirgeme ve kadınlarla ve annelikle alakalı konuların gündemimizi alacağı iki gündeyiz. İki günlük yorumları Yengeç gündemde olduğu için onlardan başlayarak yazdım. Ama akşam saat 20:56 itibariyle sabah 05:55’e dek yine boşlukta.

Türkiye Cumhuriyeti gibi Yükselen ve Güneş burcu Yengeç olanların oldukça duygusal, hassas ve ani ruhsal değişimlere açık olduğu iki günlük bir süreç. Bu dönemde ödeme yatkınlık gösterebileceğiniz için bol bol sıvı tüketmenizi öneririm.

Aslan yükselenlerin ise uykuyla problemleri olabilir. Rüyaların çok aktif olduğu bir dönemden geçtikleri için, huzursuz rüyalar, ya da konfor problemleri sık sık uyanmalarına nedendir. Yanı sıra kronik hastalığı olanların daha dikkatli olması gereken bir dönem.

Başak yükselenler için arkadaşlarla, dostlarla sosyalleşmek, bol bol hayal kurmak için ideal günler. Gönüllü işlerde bulunmak, yardım ve destek için eylem planları yapmak olası. Gruplar içine girmek, yeni insanlarla tanışmak da bu sürede çok mümkün.

Terazilerin çalışma ve kariyer yaşantılarının gündemi alması söz konusu. Bu iki gün içerisinde otorite figürleriyle çatışmamaya bakmak, her zamanki nazik ve stratejik yapınızı kullanarak, ölçülü reaksiyonlar vermek yararınıza olabilir.

Akrep yükselenler ise seyahat planları yapmanın, entelektüel konularla ilgilenmenin peşindeler. Hukuki problemler varsa, konuyla alakalı duyumlar almanız bu dönemde olasıdır. Ayrıca yeni eğitim olasılıklarını araştırmak için de fırsatları yakalayabilirsiniz.

Yay yükselenlerin gündeminde finansal konular var. Bazı vergi, kredi ve ödeme konularının gündeminizi alması beklenebilir. Partnerinizle birlikte alacağınız kararlar, yapacağınız planlar olumlu yönde gelişim göstererek, çözüme ulaşmanıza yardım edebilir.

Oğlak yükselenler ikili ilişkilerini ve ortaklıklarını gündeme alıyorlar. Bu dönemde ilişkileri gözden geçirmek, eşinizin ya da ortağınızın ihtiyaçlarına daha duyarlı olmaya çalışmak önemlidir. Bırakın bu dönemde şefkat, merhamet ilk hedefiniz olsun.

Kova yükselenler ise çok çalışmaya hazır olmalılar. Evde bile olsanız günlük yaşamın temposunun yükselmesi, rutinden şaşmanıza neden olan değişikliklerle karşılaşmanız olasıdır. Belki de biraz daha elastikiyeti yaşamınıza entegre etmeyi öğrenmek için fırsat olabilir.

Balık yükselenler için eğlence zamanı. Çocuklu olanların, zamanlarını onlara ayırması, eğlenceli faaliyetlerle zaman geçirmesi söz konusu. Yanı sıra sanatsal filmler ya da youtubedan bir tiyatro izleyebilirsiniz. Risk almamaya özen göstermelisiniz.

Koç yükselenler zamanlarını aileye ve evdeki hayata ayırmaya hazırlansınlar. Evde yapılacak değişimler, aileyle birlikte geçirilen zaman çok kıymatli olacak. Gayrimenkullerle ya da ev değiştirmekle alakalı planların yapılacağı bir süreçten geçiyorsunuz.

Boğa yükselenler için iletişim zamanı. Bol bol telefonla konuşmak, mailler yazmak durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca gündeminizde kardeşler, kuzenler de olabilir. Size ihtiyacı olan kardeşinizin, ya da yakın çevrenizden birinin yanında olmak size de huzur verecektir.

Yükselen İkizler için gündemde para konuları var. Mali portrenizi gözden geçirmeyi isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz kaynakların kullanımında revizyonlara gitmek, yeni finansal planlar yapmak için ideal bir dönem. Ayrıca emeğinizin karşılığını alıp almadığınız konusunda da bir düşünün derim.

Sevgiyle,



Yorumlar

Popüler Yayınlar