Ay bugün Yengeç burcunda. Detaylarına bir sonraki paylaşımda bakarız. Yine de bu konumla bağlantılı nispeten, yumuşak, öğleden sonraya kadar duyguların hakimiyet gösterdiği bir gün olduğunu söylemek lazım.

Ancak saat 15:49’da kesinliğe ulaşan Güneş-Uranüs karesi gerginlik çanlarını çalacak. Özellikle Yükselen burçları, Boğa, Aslan, Akrep ve Kova olanların ve bu burçların ilk 10 gününde doğanların gergin durumlara, ani sinirsel patlamalara ve reaksiyonlara açık olduğunu söylemek gerekir. Aile ilişkileri, meslek ve kariyer, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, bedensel güç ve sağlık alanında kırmızı alarm diyebilirim.

Niyet hiç öyle olmasa da, dışarıdan gelen düşük negativitedeki yaklaşımları bile benliğinize, kişiliğinize, egonuza yapılmış, sınır tanımaz, tuhaf, anarşistçe saldırılar olarak algılamaya eğilimli bir dönemdesiniz. Karşı tepkiler vermeden önce gelen atakları bir kez daha gözden geçirmek, gerçekte arkasında var olan niyetleri görmek hem kendi sinirleriniz hem de ilişkiler açısından faydalı olacaktır. Hayatın farklı alanlarındaki stresler, gerginlikler, patlamalar fiziksel bedende de tansiyonların oynamasına, aritmi yaşanmasına neden olabilir. 

Genel olarak yatırım yapmak; emlak ya da toprak almak, gayrimenkul spekülasyonu yapmak, teknolojik yatırımlar ve alış-verişler için sakınılması gereken iki güne geçireceğimizi söylemek isterim.

Belki Boğa, Aslan, Akrep ve Kova bu açıdan en zorlayıcı şekilde etkilenecekler, ama diğer burçlar için de hayatlarının daha tali alanlarında açının etkisiyle yaşadıkları deneyimler ve verdikleri tepkiler baskı unsuru olabilir. Uranüs aniliği ve “beklenmeyeni beklemeyi” sembolize ettiği için özellikle bugün ve da yarın temkinli olmakta yarar var.

Sevgiyle,

 

 


Yorumlar

Popüler Yayınlar