Dün gece yarısı kesinleşen Venüs-Satürn karesinden sonra bugün saat 07:08’de bu defa Venüs ile Neptün arasında bir altmışlık açı kesinleşti. Açı bugün ve azalarak yarın etkisini sürdürüyor olacak. Nisan ayının sonlarında kavuşumla başlayan döngünün ilk hareketlendirici fazını yaşıyor olacağız.  

Bu açı etkisi altında kavuşumla tohumları atılan, üst seviyelere çıkardığımız değerlerimizi, ilişkilerimizi, bu konularla bağlantılı derin duygularımızı bir kez daha ele almamıza, yakından bakmamıza, yaşadığımız yanılgıları ve illüzyonları daha yakından fark etmemize neden olacak deneyimler yaşayabiliriz.

Venüs-Neptün altmışlığı duyguların, değer verdiğimiz alanlardaki yaklaşımlarımızın, daha net anlaşılması, hatta somut bir hale dönüşerek tezahürünü görmemiz için bize fırsatlar getirecek bir etkileşim. Açının etkisi altında yaratıcılığınızın yükseldiğini, romantizm ve duygusal paylaşım ihtiyacınızın arttığını hissedebilirsiniz.

Bu açı iş dünyasında ve finansal alanda maddi değerlerin, somut amaçların, kuralların ve yönetim biçimlerinin ideal formlarını bulmasını, yaşanan yanılgıların ve gereksiz idealizasyonun fark edilmesini de etkili olacaktır. Ayrıca Venüs-Satürn karesinin sertliğini biraz olsun yumuşatmak için de katkısı olacaktır.

Özellikle burcu ve yükselen burcu, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık olanların daha yoğun ve olumlu etkilenmesi söz konusu olacaktır. Koç, İkizler, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları kırdıkları kalpleri tamir etmek, af dilemek için fırsatlar yakalayabilirler. Ayrıca maddi konularda, ev hayatında ve aile ilişkilerinde rahatlatıcı gelişmeler yaşayabilirler. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar