Dün gece yarısını geçtikten (00:33) sonra Boğa burcundaki Venüs ile Kova burcundaki Satürn arasında bir kare açı kesinleşti. Açının etkisini bugün ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız.

Bu açının başlangıcını 28 Mart tarihinde kavuşum olarak yaşadık. Bugün geldiğimiz aşamada o tarihte atılan tohumların, yapılan başlangıçların varlığını sürdürebilmesini sağlamak, kalıcı ve kuvvetli temeller üzerinde inşasını devam ettirebilmek için gerekenlerin yapılması ve bu durumun yarattığı baskı, çatışma ve eylem gereksinimin farkına varmak gündemde olacaktır.

Bireysel düzlemde duygusal ilişkiler, ilişkilerdeki bedensel paylaşımlar, maddi kaynaklar ve kullanım hakları, ilişkiler alanında kuralların, eşitliğin, kontrol ve denetlemenin sorgulanmasına ve eksiklerin giderilmesine yönelik bazı deneyimlerin yaşanması söz konusu olabilir. Yalnızlık hissi, mesafe koymak arzusu, duygularda serinlik, gerçekten fiziksel olarak uzaklaşmak zorunda olmak gibi durumların da yaşanması olasıdır. Geniş ölçekte bakıldığında, büyük finansal yapıların, global şirketlerin, insan haklarının, eşitliğin, yönetim biçimlerinin ve teknolojinin uyum, denge anlamında eksikleriyle karşılaşılması olasıdır.

Bu açı Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının son haftasında doğanları, herhangi bir astrolojik ögeleri ya da yükselenleri bu burçların 24-26 derecelerinde olanları daha yoğun olarak etkileyecektir. Bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, kariyer, aile, ebeveynler ve ev yaşantısı gibi temel hayat alanlarında yaşanan sorunlarda elastikiyet, tolerans ve inisiyatifi ele alarak kurban psikolojine girmemek önemli ve kıymetli olacaktır.

Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının ise bireysel ve ortak maddi kaynaklar, akut ve kronik hastalıklar alanında, yanı sıra çalışma yaşamıyla alakalı muhakkak düzeltme ve tekrar organize etmeyi gerektiren bazı problemlerle karşılaşması oldukça muhtemeldir.

İkizler, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçlarının yaratıcılık, çocuklar, idealler, arkadaşlar ve gruplar, seyahatler, eğitim-öğretim ve kardeşler alanında bazı çatışmalı deneyimler yaşaması ihtimaldir. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar