Bugün 22:17’de Balık burcundaki Neptün ile Boğa burcundaki Güneş arasında altmışlık bir açı kesinleşecek. Bu açı Mart ayının ortasında yaşadığımız kavuşum sonrasındaki ilk faz. Dolayısıyla empati, yardımlaşma, maneviyat alanında başlatılanların, yavaş yavaş kendini göstermeye, hissettirmeye başlaması söz konusu.

Bu açıyı ya da geldiğimiz noktayı “kutsal” olarak nitelendirdiğimiz ilişkilerde, konularda bazı gelişmelerle beraber, idealize ettiğimiz, hayalini kurduğumuz konuları daha elle tutulur hale getirmek, illüzyonları da görebilmek için bir fırsat niteliğinde kabul edebiliriz.

Toprak ve Su elementinde meydana gelen bu açı, şefkat, merhamet, sevgi, ilahi aşk, yardımlaşma, kayırma, inayet gibi temaların hayatımızda somut bir şekilde görülmesinde önemli etkiye sahip olacaktır. Özellikle hayatınızdaki maddi aksaklıklarda, eksiklerde daha fazla yardım ve destek isteyebilme ve alabilme fırsatlarının yakalanması söz konusu olacaktır.

Haritalarımızda Boğa ve Balık burcu tarafından yönetilen hayat alanlarında inayet, korunma, yardım olasılıkları görülebilir. Ayrıca bugün ve özellikle akşam saatlerinde dualara, ibadete ve meditasyona zaman ayırmak bizlere her zamankinden daha iyi gelecektir.

Bu açı, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının kendilerini çok iyi hissetmelerine, ruhsal enerjilerinin yükselmesine yardımcı olacaktır. Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının kariyer, aile, maddi konular ve sağlık alanında bazı düzeltmeler yapmak, daha iyisi için adım atmak için şansları olabilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar