Bugün akşam 21:50 itibariyle Boğa burcundaki Güneş ile Kova burcundaki Satürn arasında bir kare açı kesinleşecek. Açının etkisini bugün ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız. Şubat ayının ilk günlerinde kavuşumla başlayan bu döngünün geldiğimiz aşamasında, atılan tohumların, yapılan başlangıçların, daha net anlaşılması, bu doğrultuda harekete geçerek ve inisiyatif alarak düzeltmelerin yapılması, katkıların sağlanması söz konusu olabilecektir.

Güneş, yaşam gücü, genel sağlık, ego, yönetim, yöneticiler, baba gibi otorite figürlerini sembolize eder. Zamanın efendisi Satürn ise, sorumluluklar, kısıtlamalar, kendi sınırını bilmek-kabullenmek, yetersizlikleri anlamakla bağlantılıdır. Aralarında meydana gelen açı ise baskılardan, kısıtlamalardan doğan eylem gereksinimine işaret eder. Bu açı bizleri, harekete geçmek, oturduğumuz yerden kalkmak, çarenin peşinden koşmak zorunda bırakır.

Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının son on gününde doğanlar, bu burçların 22-26 derecelerinde herhangi bir astrolojik noktaları olanların dikkatli olması önemli. Kişisel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, aile ve kariyer alanında çatışmalı, geriye götüren, geciktiren ve eksiklerle yüzleştiren bazı deneyimler söz konusu olabilir.

Hepimizin yapması gerekenleri kolayca yaptığı, sorumluluklarını zorlanmadan yerine getirdiği, eksiklerini telafi edebildiği deneyimler yaşaması dileğiyle.

Yorumlar

Popüler Yayınlar