Bugün sabaha karşı 01:18’de Balık burcundaki Jüpiter ile Oğlak burcundaki Pluto arasında altmışlık bir açı kesinleşti. Açının etkisini bugün ve yarın yoğun, 9 Mayıs tarihine kadar ise azalarak hissediyor olacağız.

Bu açı kaynağını 5 Nisan 2020 tarihinde yaşanan kavuşumdan alıyor. O tarihlere dönersek, pandemi sürecinin en civcivli, bilinmedik ve kapanmalara neden olan günler olduğunu hatırlayacağız. Başka türlü söylemek gerekirse, büyük ölçekli etkiler yaratan, kitleleri etkileyen, radikal değişime dönüşüme hizmet eden bir başlangıç tohumu o tarihlerde atılmıştı. 2020 baharından sonra bir daha hayatımız eskisi gibi olmadı ve pandemi bittiğinde de o dönemde edindiğimiz bazı alışkanlıkları, değiştirdiğimiz hayat şekillerini artık kanıksamış ve yaşamımızın bir parçası haline getirmiş olacağız.

Geldiğimiz aşamada ise, o dönemin tohumlarıyla, atılan adımlarıyla, başlatılan değişimlerle bağlantılı oluşanlara göre, gelişme, iyileştirme fırsatlarını bulmamız söz konusu. Ayrıca olanları, yaptıklarımızı, yaşadığımız değişimleri hayatımızda köklendirmek, beslemek bir tür destek vermek için olasılıklarımızı gözden geçirmek, manevi tarafından da bakabilmek için olasılıklarla karşılaşabiliriz.

Toplumun gelişimine hizmet eden dini, felsefi, sanatsal katkıların, yaşanan değişime ya da başka bir deyişle reforma hizmet etmek için kullanıma sokulması, mekaniklikten ve Oğlak burcunun getirdiği dünyevilikten bir nebze de olsa uzaklaşmak için manevi ögelerin hayatlarımıza daha fazla nüfuz etmesine olanak tanımamız söz konusu olabilecektir.

Kitleleri ve dünya konjonktürünü yakından ilgilendiren bu açı bireysel seviyede de etkili olabilecektir. Özellikle Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burçlarının son günlerinde doğanlar, herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 26-29 derecelerinde olanların olumlu etkiler alması, içsel güçlerinde artışın olması, değişim dönüşüm süreçlerini manevi seviyeye de taşıyabilmeleri için deneyimlerle karşılaşmaları mümkündür.

Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları ise hayatlarının pek çok alanında aksayana, gecikmiş, eksik kalmış yanların tamamlanması, düzeltilmesi için fırsatlar bulacaklardır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar