Bugün 18:47 itibariyle Balık burcundaki Mars ile Boğa’daki Uranüs arasında altmışlık bir açı kesinleşecek. Bu açının etkisini bugün ve azalarak yarın hissediyor olacağız. Mart ayında zorlayıcı bir geçişini yaşadığımız ve ilgili sorunları net olarak gördüğümüz fazdan sonra geldiğimiz aşamada dengenin sağlanması olası.

2021 Ocak ayında başlayan döngü kapanmadan evvelki bu aşama enerjinin kullanımı, yeniliklerin ve özgürlüklerin uğruna verilen mücadelede başarı şansının artması için fırsatları da beraberinde getirecektir Oldukça olumlu etkileri olan bu açı sürprizlerin de habercisi olabilir. Pek çok şeyin beklenmedik şekilde hız kazanması, olumlu şekilde sonuçlanması bu açı etkisinde olasıdır. Özellikle manevi ve maddi alanda ertelediğiniz girişimleriniz ya da kararlarınız varsa bu günlerde harekete geçebilirsiniz.

Teknoloji ve bilim, havacılık, finans piyasaları, para kazanma yöntemleri, sanat ve maneviyat alanında özgürleştirici, yenilikleri ve özgür yaklaşımları rahatça yaşamlarımıza entegre etmeye yardımcı olacak gelişmelere tanıklık edebiliriz.

Bu açıdan en olumlu haliyle doğal olarak Boğa ve Balık burçları etkileneceklerdir. Özellikle bu burçların ikinci haftasında doğanlar ve yükselenleri 12-16 derecede olanlar, parayla, ilişkilerle, arkadaşlarla, sosyal topluluklarla ve kardeşlerle alakalı bazı iyicil gelişmelere tanıklık edebilecekler. Sonrasında Yengeç, Başak, Akrep ve Oğlak burç ve yükselen burçları için beklenmedik sürprizlerin olması mümkün.


Yorumlar

Popüler Yayınlar