Bugün 14:06’da İkizler burcunun ilk derecelerindeki Güneş ile Koç burcunun ilk derecelerindeki Jüpiter arasında altmışlık bir açı kesinleşecek. Bu sene Mart ayının ilk günlerinde başlayan döngünün ilk açısı olacak ve pek çok alanda fırsatları da beraberinde getirecek. Geldiğimiz bu aşamada dengeli ve kalıcı büyüme, gelişme olasılıklarını hayatımıza entegre edebilmek için fırsatlar yakalamamızla alakalı.

Toplumun yararına olan uygulamaların, bilimsel çalışmaların, her türlü yönetimdeki değişimlerin, bir senteze ulaşması ve gerçekçi şekilde topluma uyumlanması mümkün olabilecektir. Ayrıca bu açı hepimiz için, hayatımızın farklı alanlarında yaptığımız atılımları, girişimleri ve gelişme planlarını akılcı, gerçekçi bir şekilde değerlendirme, uygulamaya dökme için harekete geçebilme şansını da beraberinde getirecektir.

Bu şans ve iyicil etkiler taşıyan açıdan öncelikle Ateş ve Hava elementlerinden, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının büyük faydalar sağlaması mümkün olacaktır. Bu burçların ilk günlerinde doğanların, herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 0-3 derecelerinde olanların daha olumlu etkilenmesi söz konusu olacaktır. Bedensel sağlık, ilişkiler, aşk hayatı, çocuklar, kardeşlerle ilişkiler, arkadaşlarla bağlantılar, seyahatler, kanuni konular, yüksek öğretim, dış ticaret ve çalışma yaşantısıyla alakalı gelişmeler kolaylıkla elde edilebilir.

Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının kariyer, ev ve aile yaşantısı, ebeveynler, ortak ve bireysel maddi konular, çalışma arkadaşları ve genel sağlık konularıyla ilgili, aksayan konularda düzeltme yapma fırsatını bulmaları ve başarılı sonuçlar elde etmeleri bu açı ile daha kolay olacaktır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar