Bu gece 01:12 itibariyle Balık’taki Mars ile Oğlak burcundaki Pluto arasında uyumlu bir açı kesinleşti. Açının etkisini bugün ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız. Mart ayının başında kavuşumla başlayan yeni döngünün ilk fazının etkilerini hissedeceğiz.

Daha verimli ve etkin şekilde gücü kullanmak ve odaklanabilmek için gerekli değişimlerin yapılması için atılan adımların ilk neticelerini, verdiği filizleri görmek için farklı deneyim fırsatlarıyla karşılaşabiliriz. Güç, gücün kullanımı ve tahakkümle alakalı olan bu gezegenlerin arasındaki uyumlu açı zor işlerin, beşerî destek gerektiren konuların kolayca halledilebilmesi için fırsatları da beraberinde getiriyor. Eğer güçlü kişilerle işleriniz varsa ya da onlardan ricacı olmanız gereken durumlar söz konusuysa bu günleri kullanabilirsiniz.

Balık ve Oğlak burçlarında meydana gelen bu açı, bu burç ve yükselen burçları olduğu kadar Boğa, Yengeç, Başak ve Akrep burç ve yükselen burçlarını da olumlu yönde etkileyecektir. Bu burçların son haftasında doğanların, ya da herhangi bir astrolojik noktası 26-29 derecelerinde olanların bedensel sağlık ve davranışlar, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, kardeşlerle ilişkiler, eğitim, ticaret, çocuklarla alakalı konular, hukuki meseleler ve sosyal bağlantılar alanında fayda sağlayacakları, problemleri kolaylıkla çözebilecekleri deneyimler yaşaması olasıdır.

Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları ise mesleki ve toplumsal yaşam, aile ve ev hayatıyla ilgili, ortak ve bireysel maddi konular, çalışma ortamı ve arkadaşları, akut ve kronik hastalıklar ve sağlık alanında aksaklıkları düzeltebilecekleri, kendilerine güç kazandıran, harekete geçmelerine olanak tanıyan fırsatlar yakalayabilirler. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar