Geçen hafta Boğa burcuna geçen Merkür bugün 07:52 itibariyle yaklaşık 4 senedir burada bulunan Uranüs ile bir kavuşum kesinleştirerek yeni bir döngü başlattı.

Bu açının etkisini yoğun olarak sabah saatlerinde daha fazla hissedeceğiz, öğleden sonra azalacak ve yarın iyice hafifleyecek. Bu açının etkisi önce Boğa burçlarının ikinci haftasında doğanlarda ve diğer Sabitlerde yani, Aslan, Akrep ve Kova burçlarında gösterecek. Ayrıca yükselenleri ya da herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 11-15 derecelerinde olanlar daha fazla hissedebilirler.

İletişimi, düşünce sistemlerini, mantık ve muhakeme kapasitesini ayrıca öğrenmeyi ifade eden Merkür ve ileri teknolojileri, değişimleri, özgürlüğü ve özgünlüğü sembolize eden Uranüs arasındaki kavuşum sıra dışı düşüncelerin, beklenmedik haberlerin, düşünce sisteminin norm dışına çıkmasının habercisi. Bu açının etkisi altında son derece yaratıcı fikirler ortaya çıkabilirken, aynı zamanda beklenmedik şekilde yıkıcı düşüncelerin de doğması muhtemeldir.

İletişimde kopmalar, finans dünyasında ve ticarette sürpriz sıkıntılar, yine özellikle finans sektöründe siber suçlar yaşanabilir. Borsada ani çöküşler ve beklenmedik bir hareketlilik de olabilir.

Yine de 2-3 gün boyunca aklımıza her geleni yapmamakta, biraz beklemekte, özellikle maddi değerlerle alakalı “çok parlak” fikir olarak düşündüklerimizi uygulamaya dökmeden önce yeterince araştırdığımızdan emin olmalıyız. Özellikle bu günlerde internet alış-verişlerinde ve kredi kartlarını kullanırken biraz daha dikkatli olmak çok faydalı olacaktır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar