Bugün İstanbul saatiyle 21:55’te Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Koç-Terazi ekseninin aktif olması sen-ben dengesi, ilişkiler, ortaklıklar, benim ve bizim değerimiz, birlikte hareket edebilme ve beraberce başarı elde edebilme, hayatın her alanındaki denge ve adalet ihtiyacı gibi konuları ön plana çıkarıyor. Dolunay haritasında Spica ve Arcturus Sabit Yıldızları Ay ile kavuşum halinde. Bu kavuşumlar farklı yaklaşımların benimsenmesi, yeni bir perspektiften bakışın sağlanmasıyla başarının elde edilebileceğine, yükselme, saygınlık ve kazançların elde edilebileceğine işaret ediyor.

Bu Dolunay Öncü nitelikte meydana geldiği için doğal olarak başta Terazi olmak üzere, Koç, Yengeç ve Oğlak burçlarının son haftasında doğanları, ya da herhangi bir astrolojik noktası 24-28 derece bu burçlarda bulunanları daha yoğun olarak etkileyecektir.

Dolunay’ın her birinize iyilikle gelmesini, ihtiyacınız olanı görünür kılmasını dilerim. Burç ve Yükselen Burçlara göre bu Dolunay’ın etkilerini aşağıda bulabilirsiniz.

Koç

Karşıt burcunuz Terazi’de meydana gelen bu Dolunayda ikinci baş rol oyuncusu sizsiniz. Bu günlerde, partnerinizle veya iş ortağınızla ilişkinizi maddi konuları ele almanız, birlikteliğin yarattığı toplam değere yakından bakmanız gerekebilir. Hızlı kararlar almamak, denge yaratmak ve adil olmak için kendinize zaman tanımanız çok değerli olacaktır. Özellikle ortak gelirler ve harcamalar alanında bazı çıkış noktalarının bulunması rahatlamanızda önemli etki sağlayacaktır. Ancak yine de tedbiri elden bırakamamanızı tavsiye etmek isterim. İş hayatında, personel konularında yeni kararların alınması, uygulama yöntemlerinde değişimlerin yapılması söz konusu olabilir.

 

Boğa

Terazi Dolunayı size yeniden günlük rutininizi, çalışma düzeninizi değerlendirmeniz gereğini hatırlatmakta. Hayatınızın her alanında değerlendirmeler yaparken, daha yakından bakmaya, detayları görmeye, olgularla karar almaya eğilimli bir dönemdesiniz. Aldığınız kararları uygularken sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan destek almak da başarı şansınızın artmasında, işinizin kolaylaşmasında etkili olacaktır. İkili ilişkilerinizde de önemli bir aşamaya gelmeniz ve değerlerinizi, ihtiyaçlarınızı ve aldığınız karşılıkları gözden geçirmenizi gerektiren deneyimlerle karşılaşmanız olasıdır. Diyete ve spora başlamak, kronikleşmiş sorunlara çözüm bulmaya çalışmak, uyku düzenini oturtmak çok faydalı olacaktır.

 

İkizler

Terazi Dolunayının hayatınızdaki gündemi çocuklar, yaratıcılık ve aşk. Sosyal ve mesleki alandaki ihtiraslarınıza ulaşabilmek için hangi riskleri alabileceğinizi, yaratıcılığınızdan ne kadar faydalanabileceğinizi netlikle görebileceğiniz bir dönemdesiniz. İstediğiniz noktaya ulaşabilmek, ister mesleki alanda aşama kaydetmek, isterse bir gönül işinde arzuladığınız insanı elde etmek olsun, çaba sarf etmeniz, denge ve eşitlik yaratmayı hedeflemeniz, başarı şansınızın çok yükselmesine yardımcı olacaktır. Kariyer hedeflerinize ulaşmak için daha fazla olasılığınızın olduğu, emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Aileyle ya da gayrimenkullerle alakalı bazı resmî işlerle uğraşmak zorunda olabilirsiniz.

 

Yengeç

Terazi Dolunayından yoğun etkilenen burçlardan birisi olarak, aile, ebeveynler, ev hayatı, kariyer toplumsal yaşantınızda sorunların çözülmesi, projelerin tamamlanması, attığınız adımlardan olumlu neticeler almanız rahatlamanızda etkili olacaktır. Yeni bir ev alma, taşınma, evde tadilat kararları söz konusu olabilir. Bu konularla ilgili ortaya çıkabilecek maddi gereksinimleri karşılamak için kredi, borç kullanabilir ya da resmî kurumların sağladığı imkanlardan faydalanabilirsiniz. Yurtdışı ilişkiler, akademik konular ve hukuki meselelerde mücadelelerinizin karşılığını alabileceğiniz, kazançlar elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Çocuklarınızla ya da hobilerinizle ilgilenmek için daha çok zaman ve enerji ayırabileceğiniz günler söz konusu.

 

Aslan

Terazi Dolunayında ticari konularda, eğitim meselelerinde, kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde sonuçlara ulaşmanız, neticeler almanız mümkün olabilecek. Özellikle ticari ve eğitimle alakalı konularda sizi manevi olarak da tatmin edebilecek yaklaşımlar ve bağlantılar çok daha verimli olacaktır. İş yükünüzü hafifletmek için teknolojik fırsatlar yakalayabilir, yeni teknikler öğrenebilirsiniz. Ortak kaynaklar, birlikte kazanılan ve harcanan parayla alakalı önemli kararlar alabilir, düzeltmeler yapabilirsiniz. Maddi alanda resmî konularla her zamankinden fazla ilgilenmek zorunda olabilirsiniz. Detayları değerlendirmek, biraz çaba sarf etmek ayrıca ailenizden, ebeveynlerinizden destek almak çok faydalı olacaktır.

 


 

Başak

Terazi Dolunayında maddi konular, para kazanma ve harcama davranışlarınızla alakalı sorunların daha görünür olması sizi yeni kararlara götürebilir. Bütçeye tekrardan bakmak, düzeltmeler yapmak, olası finansal kaynakları değerlendirmeye almak için son derece uygun bir dönemdesiniz. Bu dönemde eşlinizle ya da ortağınızla son derece olumlu, yeni kararlara varmanız da olasıdır. Duygusal ilişkilerinizde ve evlilikte aktivitenizin çok artacağı, yoğun duygular yaşayacağınız günler sizi bekliyor. Bu dönemde otorite figürleriyle yakın ilişkiler, resmî kurumlardaki işler artabilir. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve yakın çevrenizle daha fazla zaman geçirmek, enerjinizin yükselmesinde, daha iyi hissetmenizde önemli paydaya sahiptir.

 

Terazi

Bu Dolunayda başrol oyuncusu sizsiniz. Burcunuzun son derecelerine gerçekleşen Dolunayda ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı gözden geçirmeniz ve kararları uygulamaya koymanızın zamanı. Kendi ihtiyaçlarınız ve beklentilerinizle ilişkilerin gereksinimleri arasında bir denge yaratırken adil ve empati kurarak davrandığınızdan emin olmanızı tavsiye ederim. Ortaklığınızı ya da duygusal beraberliğinizi gerçekçi bir şekilde değerlendirmek, detaylara ve ilişkinin dip toplamına bakmak zorunda kalabilirsiniz. Bu ilişkilerde işlemeyen sistemleri dönüştürmek, yenilemek için uygun günlerdesiniz. Çalışma hayatınızda, ortamınızda ya da personel ilişkilerinde hareketliliğin artması, ama verilen emeklerin karşılığının da daha kolay alınması söz konusu.

 

Akrep

Terazi Dolunayında her zamankinden daha fazla içe dönmeye, psikolojinizi ve ruh halinizi gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir, ama yine de dış dünyaya dönük olmanızı gerektirecek durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir. Kronikleşmiş sağlık sorunlarınız varsa, bu alandaki bazı yeni yaklaşımlar ya da sizin eksik bıraktıklarınız daha net anlaşılabilir. Uykunuza dikkat etmeniz, günlük akışa bir yenilik getirmeniz kendinizi daha iyi hissetmenize çok yardımcı olacaktır. Bu dönemde duygusal ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar olabilir. Ama kendinizi ifade etmekten, yanlışları düzeltmekten çekinmemelisiniz. Ayrıca çocuklarınız varsa, yaşamlarındaki hareketlilik ve onlarla geçireceğiniz zamanlar yaşama daha umutla bakmanıza da yardımcı olacaktır.

 

Yay

Terazi Dolunayı sosyal hayat, arkadaşlık ilişkileriyle alakalı alanınızda gerçekleşiyor. Yeni idealler için yer açacak sonuçlar elde edebilir, eski dostluklarla alakalı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Aile ve ev yaşantısındaki hareketlilik, değişiklik yapma ve dengeleri yeniden yaratma gereksinimi, bazen tükenmiş hissetmenize neden olabilir. Akut ve kronik sağlık sorunlarıyla alakalı girişimlerde bulunmak, değerlendirmeler yapmak, olasılıkları tartmak için uygun günlerdesiniz. Toplumsal yaşamda ya da mesleki hayatta da değişimlerin olması, yeni yöneticilerin gelmesi ya da kuralların uygulamaya konması söz konusu olabilecektir. Ebeveynlerinizin resmî işlerinde yardımcı olmanız, sorumluluk almanız gerekebilir.

 

Oğlak

Terazi Dolunayı ile toplumsal yaşamınız ve kariyerinizle bağlantılı gelişmeler ve sonuçlar elde edebilirsiniz. Ailevi gereksinimlerle toplumsal ve mesleki yaşama katılım ihtiyaçları arasında bir denge yaratmaya çalışmanız kıymetli katkılar sağlayabilir. Bu konularda her zamankinden daha aktif olmanız ve odaklanmanız gerekebilir. Bu süreçlerde yakın çevrenizden, kardeşlerinizden ya da kuzenlerinizden destek istemek, bu ilişkilerde yoğunlaşmak da size iyi gelecektir. Yakın çevreyle ve kardeşlerinizle ilişkilerinizin yoğunlaşması olasıdır. Yurtdışı bağlantılarda, ileri eğitim konularında ya da kanuni meselelerde bazı kararların alınması ve uygulamaya dökülmesi olasıdır.

 

Kova

Terazi burcunda meydana gelen Dolunayı en rahat geçiren burçlardan birisi olarak, yurt dışı bağlantılarınızda, yasal konularda ve akademik alanda pozitif gelişmelerin yaşanması, olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Maddi alandaki hareketlilik, ani harcamalar ve beklenmedik kazançlar söz konusu olabilir. Bu durum dengelerin yeniden oturtulması, bütçenin gözden geçirilmesi gereğini de ortaya çıkaracaktır. Kardeşlerle ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde bazı konuların netlik kazanması da rahatlatıcı olacaktır. Yeni bir eğitim ya da öğrenmeyle alakalı kararlar almanız, seyahat planlarınızın netlik kazanması da olasıdır.

 

Balık

Terazi Dolunayında da eşiniz ya da iş ortağınızla beraber sahiplendiğiniz yatırımlara ve beraber yapılan bütçelere, harcamalara odaklanmanız, buradaki detayları daha yakından incelemeniz söz konusu. Alacağınız yeni kararlar, maddi durumun daha iyiye gitmesine yardımcı olacaktır. Eşinizin ya da ortağınızın resmî konulardaki işlerine ya da otorite figürleriyle bağlantılarına destek olmanız ilişkinizin daha da iyi bir noktaya gelmesinde etkili olacaktır. İhtiraslarınızın, tutkularınızın peşinden gitmek, hayatınıza güzellikler katmak için mücadele edebileceğiniz ama başarı şansını da yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yine hiçbir kararınızda acele etmemeli, dikkatli bir planlamadan sonra harekete geçmelisiniz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar