Bugün Yay burcuna geçen Ay yarın (20 Nisan Çarşamba) gece 23:54 itibariyle boşlukta kalacak ve ertesi gün sabah saatlerinde Oğlak burcundaki hareketine başlayacak.

Yarın sabah 05:25 itibariyle Güneş Koç burcundaki hareketini tamamlayarak Boğa burcuna geçiyor. Tüm Boğa dostlarımın mutlu, sağlıklı, bereketli bir sene geçirmesini dilerim. Erken saatlerde (07:34) kesinleşen Ay-Venüs karesi, duygusal gerginliklere, özellikle kadınlar arasındaki anlaşmazlıklara işaret ediyor.

Tüm gün sakin kalan gökyüzü bu defa 20:20’de Ay ve Satürn arasında kesinleşen altmışlık açı ile hareketlenecek. Özellikle iletişimde, ilişkilerde özgürlükler ve eşitlik üzerinde dengenin sağlanması her zamankinden daha kolay olabilecektir.

Arkasından gelen (21:21) Ay-Neptün ve (23:57) Ay-Jüpiter kareleri, hayal kırıklıkları, duygusal beklentilerin karşılanmamasından kaynaklanan sıkıntılara işaret ediyor. Akşam saatlerinde hayatın her alanında ortalamada kalmaya çalışmak, baskı yapmamak faydalı olacaktır. günün tüm açıları İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları için daha etkili olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,

Yorumlar

Popüler Yayınlar