Mars 24 Ocak tarihinden bu yana Oğlak burcunda sürdürdüğü hareketini tamamlayarak, bugün 09:24 itibariyle Kova burcuna geçti. 15 Nisan 2022 tarihine kadar buradaki hareketine devam edecek ve sonrasında Balık burcunda hareket etmeye başlayacak.

Oğlak’da yaşadığımız stratejik, metodik mücadele yöntemlerinden sonra şimdi Kova’daki Mars “kutunun dışı”na çıkmak için hazırlık yapıyor. Özgürlük, eşitlik ve demokrasi gibi kavramların ön planda olacağı bir döneme giriyoruz. Bireyselliği koruyarak, toplumun refaha ermesi, eşitlenmesi ve özgürlüklerin elde edilmesi yolunda önce bireysel sonra da kitlesel seviyede hareketlenmelerin olması söz konusu olabilecektir.

Ukrayna – Rusya savaşı devam ederken, başta bu konuyu hedefleyen, halk hareketlerinin yükselmesi, protestoların yapılması, örgütlenmeye gidilmesi de görülecektir. Mars Kova burcunda ham gücün, akılla, teknoloji kullanılarak, olgulara dayandırılarak, özgün yöntemlerle kullanılmasını sembolize eder. Dolayısıyla bilim, teknoloji, havacılık gibi alanlarda da mücadele gerektiren konularda ilerlemelerin kaydedilmesi bu dönemde olasıdır.

Bu transit doğal olarak önce Kova sonra, Boğa, Aslan ve Akrep burç ve yükselen burçlarını daha yoğun olarak etkileyecektir. Davranışlar, bedensel sağlık, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, aile ve ev yaşantısı, kariyer ve toplumsal hayat gibi hayatın bel kemiğini sembolize eden alanlarda, hareketlenmenin olması, bazen de mücadele gerektiren durumların yaşanması ihtimal dahilindedir. Öfkeye yenilmemek, hızlı karar almamak, hedefe odaklanmak ve sorunları yalınlığıyla analiz etmek bu dönemde çok kıymetli olacaktır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının sosyal konulara enerjilerini odaklamaları gerekebilir. Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinde çabuk reaksiyon vermemek faydalı olacaktır.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçlarının yolculukla, eğitim, ticaret, medya, hukuk ve kardeşlerle ilişkiler konusunda bazı deneyimler yaşaması söz konusu olacaktır.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi konularda inisiyatif alması, cinsel yaşamla alakalı bazı deneyimler yaşaması olasıdır.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçları akut ve kronik sağlık konularında dikkatli olmalı ve bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirmelidir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar