Bugün 11:40 itibariyle Oğlak burcundaki Mars ve Pluto arasında bir kavuşum kesinleşecek ve yeni bir döngü başlayacak. Mars savaş, karşı durma ve her türlü mücadele ile alakalı bir gezegendir. Pluto ise sahip olunan gücün hedefe odaklanması, kullanılan gücün büyüklüğü, nerelere varacağı ve neyi değiştireceği ile alakalıdır. Dolayısıyla Oğlak burcunda meydana gelen bu kavuşum ve hemen arkasından akşam saatlerinde kesinleşecek olan Venüs kavuşumu, özellikle siyasi arenada, finans dünyasında, her türlü yönetim seviyesinde çok ciddi belirleyiciliğe sahip olacaktır.

Savaş ve barışla alakalı kararlara işaret eden bu açılar, kişisel platformda da muhakkak ki etkilerini gösterecektir. Sahip olduğumuz dayanıklılığı, savaşma gücünü, odaklanabilme kapasitesini yeniden gözden geçireceğimiz, daha stratejik ve zamanın ruhuna uygun bir şekilde kullanmak için gerekli değişim ve dönüşümleri hayatımıza, davranışlarımıza entegre etmek üzere harekete geçeceğimiz bir dönem söz konusu olacaktır. Bu girişimlerin, transformasyonların ilk neticelerini, bu sen Ağustos ayının ikinci yarısında daha net görebilme fırsatını elde edeceğiz.

Bu yeni döngü başlarken, hayatımızdaki hangi ilişkilerde manipülatif davrandığımız ya da manipülasyona maruz kaldığımızı, gücü kullanırken ahlaki değerleri ne kadar koruduğumuzu, sınırlarımızı tayin ederken, kontrol mekanizmalarımızı çalıştırırken bir “diğeri”nin haklarına ne kadar saygılı olduğumuzu gözden geçirmek için düşünmeliyiz.

Bu açı Oğlak burcunda meydana geldiği için doğal olarak Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları fazlasıyla etkilenebilecektir. Özellikle bu burçların son beş gününde doğanların, ya da herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 25-29 derecelerinde bulunanların, kişisel davranışlar, bedensel sağlık, ikili ilişkiler, mesleki ve toplumsal yaşam, aile bağları, ev hayatı ve ebeveynlerle alakalı konularda önemli adımlar atmaları söz konusu olabilecektir. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar