Bu akşam Balık burcunda Jüpiter ile kavuşum yaparak gerçekleşecek Yeniay hepimiz için, şefkatin, merhametin, paylaşımın ön planda olacağı başlangıçlar yapmamızda etkili olacaktır. Uzun zamandır süregelen finansal temanın biraz gündemden uzaklaşması, hayal kurmak, rüyalarımızın peşinden gitmek, baharın canlandırıcı havasından faydalanmak için fırsatlar yaratmalıyız.

Her ne kadar dünyada savaşlar devam ediyor olsa da bizler bireysel hayatlarımızda umudumuzu yükseltmek, yaşama bağlanmak, sevgi ve merhametle yaşamak için elimizden geleni yapmaya çalışmalıyız. Ailevi değerlerin, kenetlenmenin, sevdiklerimize sahip olmanın kıymetini bilmeli, şükretmek için her fırsatı kullanmalıyız.

Bu Yeniay en yoğun şekilde İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının ortalarında doğanları, yükselen burçları ya da herhangi bir astrolojik ögeleri 10-14 derece bu burçlarda olanları daha fazla etkileyecektir. Yapıcı girişimlerde bulunmak, küçük şeylerden mutlu olmayı öğrenmek için adım atmak, hayatın bize bağışladıklarına teşekkür etmek önemli olacaktır.

Burçlara ve yükselen burçlara göre etkileri aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz.

Koç ve yükselen Koç için rutin sağlık kontrollerinin yapılabileceği, kronik rahatsızlıklara çözüm ya da bir miktar rahatlama sağlanabilecek bir dönemdir. Mesleki alandaki hareketlilik ve değişimler her zamankinden daha fazla çalışmanızı, mücadele etmenizi ve yeni sistemlere uyum sağlamanızı gerektirebilir. Ailevi konularda kararlar almanız, yaşam alanı ya da gayrimenkullerle alakalı resmî konularla ilgilenmeniz de gerekebilir. Ayrıca eşinizle birlikte alacağınız kararlar ya da birlikte geçireceğiniz zamanlar da kendinizi çok iyi hissetmenizde faydalı olacaktır.

Boğa ve yükselen Boğa için gündemde sosyal bağlantılar, arkadaşlıklar, gruplar, hayaller ve planlar var. Yeni dostluklar oluşturma, farklı gruplara girme potansiyeliniz bu dönemde çok kuvvetli ama mesleki ve toplumsal yaşamdaki hızlı kararlar ve değişimler biraz gerginlik hissetmenize neden olabilir. Bu dönemde ebeveynler de dahil olmak üzere otorite figürleriyle iletişiminizde kurallara uygun ve ciddi davranmanız faydalı olacaktır. Yakın çevrenizden insanlar ya da kardeşlerinizle alakalı konularda da önemli gelişmelerin olması ihtimal dahilindedir. Günlük iş hayatına ya da iş ortamındaki ilişkilere her zamankinden fazla enerji ve zaman ayırmanız gerekebilir.

İkizler ve yükselen İkizler için toplumsal yaşam, kariyer ve meslek hayatında bazı gelişmelerin olması, yeni adımların atılması olası. Özellikle yabancı ülkelerle bağlantılar ya da hukuki meseleler söz konusuysa bu alanda hızlanmalar da yaşayabilirsiniz. Ortak maddi kaynaklar, vergi, kredi, borç meselelerinde mücadele gerektiren, yeniden denge yaratmaya yönelik çabalarınız olabilir. Maddi konulardaki kararlarınızda ve eylemlerinizde resmî gereksinimlere dikkat ettiğinizden, kurallara uygun davrandığınızdan emin olmanızı tavsiye ederim.

Yengeç ve yükselen Yengeç için yüksek öğrenim, dış ticaret, seyahatler, hukuki konularla alakalı yeniliklere adım atma zamanı. Bu konularla alakalı beklenmedik fırsatlar yakalayabilir, olumlu neticeler elde edebilirsiniz. Bu dönemde kendinize zaman ayırmaya, daha sağlıklı olmak için adım atmaya çok uygun bir dönemdesiniz. Ayrıca evde vakit geçirmek, yaşam alanınızı güzelleştirmek için de fırsatlar bulabilirsiniz. Partnerinizle beraber finansal konularda alacağınız kararlar da gündeminizi alacaktır. Ayrıca ilişkinizi tazelemek, yeni bir başlangıç yapmak da ruhen iyi gelecektir.

Aslan ve yükselen Aslan için özellikle ortak maddi kaynaklarla alakalı yeniliklerin olması, bazı olumlu adımların atılması söz konusu olabilir. Bu konularda karar alırken eşiniz ya da ortağınızla birlikte ciddi planlar yapmaya, gereksinimleri gerçekçi bir yaklaşımla değerlendirmeyi tercih etmelisiniz. İş ortamındaki ya da çalışanlarınızla alakalı bazı değişiklik gereksinimleri de ortaya çıkabilir. Bu alandaki kararlarda adil davranmak, koruyucu olmak sonradan kendinizi vicdanen rahat hissetmenize yardımcı olacaktır. Eşinizle birlikte yapacağınız kısa bir yolculuk da çok keyif verici olacaktır.

Başak ve yükselen Başak bu Yeniay’da ikinci başrol oyuncusu. Balık burcunda meydana gelen Yeniay sizin ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızı aktive ederek, yeni bir faza olumlu bir geçiş yapmanızda etkili olacaktır. İlişkilerde önemli kararlar alabileceğiniz gibi, partnerinizle ya da ortağınızla maddi ve kanuni konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki hareketlilik, yeni planların ya da uygulamaların entegrasyonu her zamankinden biraz daha fazla enerji gerektirebilir. Her ne karar alırsanız alın ne yaparsanız yapın ortalamada kaldığınızdan, aşırı uçlarda dolaşmadığınızdan emin olmanızı tavsiye ederim.

Terazi ve yükselen Terazi için günlük akış, çalışma ortamı ve sağlık alanında bazı yeni adımların atılması başlangıçların yaşanması olasıdır. Çalışma hayatında yüksek potansiyel vaat eden bazı planların yapılması, adımların atılması, bedensel sağlığınıza da özen göstermeniz gereğini bir kez daha önünüze getirebilir. Bu alanda, disiplinli, sabırlı olmak, yenilikleri entegre ederken itidalli davranmak çok kıymetli olacaktır. Bu konularda sahip olduğunuz kişisel özelliklerinize güvenmek, yeteneklerinizi kullanmak için de adım atmaktan çekinmemelisiniz. Ortak sahipliklerde ve kaynaklarda da yeni fırsatlar yakalanabilir.

Akrep ve yükselen Akrep için çocuklarıyla ilgili yeni gelişmelerin yaşanması, yaratıcılık alanında adımların atılması olasıdır. Çocuklarınızla alakalı yeni planlar yapmak, hedefler koymak için oldukça uygun bir dönemdesiniz. Ayrıca hobi edinmek, yaratıcı faaliyetlere zaman ayırmak için de uygun zamanlar. Ev hayatının ya da ebeveynlerin gereksinimleriyle alakalı bazı önemli kararlar da alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu alanda kardeşlerinizden ya da yakın çevrenizden alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz.

Yay ve yükselen Yay için ebeveynler, aile bağları ve ev yaşantısında yeni ve olumlu bir dönem söz konusu. Yaşadığınız alanla ilgili yeni adımlar atmak, kararlar vermek isteyebilirsiniz. Bu hayat alanlarıyla alakalı kararlarınızda yakın çevrenin ya da kardeşlerinizle çokça iletişim kurmanız ve birlikte karar almanız da gerekebilir. Kararların maddi boyutunu çok iyi planlamalı farklı alternatifleri de değerlendirmelisiniz. Yenilikleri entegre ederken, değişim planları yaparken, aşırıya kaçmadığınızdan, gerçekçi adımlar attığınızdan emin olmanızı çok tavsiye ederim.

Oğlak ve yükselen Oğlak için yakın çevreyle ilişkilerde, iletişimde, yolculuklar, eğitim ve ticari konularda yeniliklerin olması, enerjik ve netice verecek başlangıçların yapılması söz konusu. Önünüze çıkan olasılıkları değerlendirirken, acele etmemek, maddi gereksinimleri de hesaplamak daha rahat hareket etmenize yardımcı olacaktır. Maddi alanda karar değişikliklerine gitmeniz, bütçenizi daha gerçekçi değerlendirmeniz gerekebilir. Bu konularda ve kardeşlerin, ya da yakın çevreden dostlarınızın katkıları ve yardımları da olabilir.  

Kova ve yükselen Kova için kazanç kapasitesini arttırmak, kaynakları daha iyi bir noktaya getirmek için yeniliğe gitme zamanı. Bu Yeniayda kendi yeteneklerinize güvenmeniz, hareket planlarınızı kendinize göre yapmanız ve disiplinli davranmanız iyi olacaktır. Ama bu alandaki tüm girişimlerinizde hiç acele etmeden, adım adım, stratejik bir şekilde ilerlemek için planlamanız çok kıymetli olacaktır. Emeğinizin karşılığını alamadığınızı düşündüğünüz zamanlar olduysa şimdi dengeleri oturtmak, hak ettiğinizi elde etmek için girişimde bulunmak zamanı.

Balık ve yükselen Balık bu Yeniay’ın başrol oyuncusu. Yeniay’ın açıları yeni düşüncelerin ve eylem planlarının şekillenmeye başladığını gösteriyor. Özellikle bedensel sağlığınıza ve görünümünüze özen göstermeniz ama radikal değişikliklerden de uzak durmanız gereken günlerdesiniz. Ayrıca maddi konularda yaşanabilecek gelişmeler, aldığınız yeni kararlar daha rahat hissetmenize, hareket kabiliyetinizin artmasına ve daha kolay karar vermenize yardımcı olacaktır. Ay ortasına kadar büyük alış-verişlerden sakınmanızı, ilişkilerde farklı bakış açılarından değerlendirmeler yapmanızı tavsiye ederim. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar