Bugünün hareketsiz gökyüzünden sonra yarın (24 Aralık Cuma) bizi yine çok karşılaşmalı bir gün bekliyor. Bugün Aslan burcunda hareket eden Ay yarın 09:38’den 11:24’e kadar boşlukta kalacak ve sonrasında Başak burcundaki hareketine başlayacak.

Ay boşlukta kalmadan evvel (09:38) son açısını Jüpiter ile bir karşıt yaparak kesinleştirecek. Bu açı özellikle duygusal ve aile içi ilişkilerde beklentilerin büyüklüğüne işaret ediyor. Gerginlik yaratabilecek konuşmalara girmemek, taleplerimizde makul olduğumuzdan emin olmak çok faydalı olacaktır.

Yarının ve aslında bu yılın en önemli açısı üçüncü kez, Satürn-Uranüs arasındaki kare, 10:14 itibariyle kesinleşmiş olacak. Bu çok önemli göstergenin detaylarını yarınki paylaşımlarda bulabilirsiniz.

17:06’da Güneş ve Ay arsında kesinleşen uyumlu açı, enerjinin yükselmesine, canlılığa yardımcı olurken, özellikle kadın-erkek ilişkilerinde doğal bir akışa ve uyuma da işaret ediyor. Toprak elementinin baskın oluşu maddi konularda da ufak rahatlamaların işaretçisi.

Yarınınız güzel geçsin,

Yorumlar

Popüler Yayınlar