Bugün sabaha karşı 03:23’te Mars ve Satürn arasında altmışlık bir açı kesinleşti. Etkisini bugün ve hafifleyerek yarın hissediyor olacağız.

2020 Mart ayının son günlerinde başlayan bu etkileşimin zorlayıcı ve stres kaynağı olan fazlarını Temmuz ve Kasım aylarının ilk günlerinde atlattık. Kasım’ın ilk günlerinde yaşadığımız ve bizi kendi yetersizliklerimizle, enerjiyi doğru kullanmakta yaşadığımız zorluklarla, zamanlama problemleriyle alakalı tatsız deneyimlerin bir dengeye oturması söz konusu olacaktır.

Mücadele ve dirayet gerektiren konularda karşılaştığımız engellerin, erteleme gereksinimlerinin bir üstesinden gelebilmek için kullanabileceğimiz şans ve fırsatlar stabilizasyon getirecektir. Zamanın ve enerjinin iyi kullanılması başarı şansını da beraberinde getirecektir.

Uğraşmaktan bıkarak, bir kenara bıraktığımız, çözümsüz diyerek vazgeçtiğimiz, sorunlu konular; öfke ve kızgınlıkla reaksiyonel davrandığımız ilişkilerde gelişmelerin olması, işlerin olumluya doğru evrilmesi bu açı etkisi altında olasıdır. Dolayısıyla bu süreci, enerjimizi toplayarak bir fırsat haline dönüştürmek de söz konusu olabilir.

Açının iyicil etkilerinden Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları daha yoğun olarak etkileneceklerdir. Bedensel sağlık, davranışlar, yaratıcılık, çocuklar, spekülatif para, eğitim, ticaret, kardeşlerle bağlantılar, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sosyal bağlantılar ve arkadaşlıklar yurt dışı bağlantıları ve hukuki konularda problemlerin kolayca çözülmesi, ilerlemenin kaydedilmesi mümkün olacaktır.

Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının maddi konularda, finansal alanda, kariyer ve toplumsal yaşamla alakalı işlerde, ailevi konularda ve ev hayatında, sağlık alanında aksayan durumları kolayca düzeltmek, daha iyi bir duruma getirmek için yüksek enerji ve disiplin bulabilmeleri olasıdır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar