Yarın Ata’mızın ölümünün 83. seneyi devriyesi maalesef. Rahmet ve minnetle anıyorum.

Bu akşam 20:50 itibariyle boşlukta kalan Ay yarın (10 Kasım Çarşamba) 06:03’ten itibaren Kova burcundaki hareketine başlayacak.

Yarın öğleden sonra gökyüzü oldukça hareketli. 15:58’de Merkür-Mars arasında kesinleşen kavuşumun detaylarını yarınki paylaşımlarda bulabilirsiniz. 18:56’da yine Ay ve Mars arasında kesinleşen kare ve hemen arkasından gelen (19:09) Ay-Merkür karesi ve takip eden (19:16) Ay-Satürn kavuşumu gergin konuşmalara, kavgaya dönüşebilecek tartışmalara, baskı ve yetersizlik hissine işaret ediyor. Akşam saatlerinde 20:05 kesinleşen Merkür-Satürn karesi de duruma tuz-biber ekebilir.

Söz konusu açıların hepsi Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının daha fazla etkilenebileceği türden. Yine de hepimiz için önemli görüşme ve konuşmaları öğleden önceye planlamak, her durumda toleransı yüksek tutmak, sabırlı olmak fayda sağlayacaktır. Sınanma gibi deneyimleri getirebilecek bu açıların enerjisini sakin karşılamak, durumlara ve ihtiyaçlara cevap verebilmek hepimizi başarıya taşıyacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar