Bugün 10:20’de Yay burcundaki Merkür ile Kova burcundaki Satürn arasında uyumlu bir açı kesinleşti. Merkür’ün hızlı hareketi nedeniyle açı bugün çok hissedilir olacaktır ve yarına etkisi zayıflayacaktır.

Ocak-Şubat aylarındaki kavuşumla başlayan bu döngünün Ağustos ve Kasım aylarında zorlayıcı birer fazını geçirdik. Artık döngünün son aşamalarına geldiğimiz bugünlerde sınırları doğru tayin etmek, kurallar koymak, yetersizlikleri saptayarak çözüm üretmek için bazı fırsatlarla karşılaşmamız söz konusu. Yerine getirilmeyen yükümlülüklerin, korkularak ötelenen sorumlulukların tamamlanması, uzlaşmaya ve kalıcılığa yönelik çabaların haşatını yapmak için şans bulabiliriz.

Öncelikle Yay ve Kova olmak üzere, Koç, İkizler, Aslan ve Terazi burç ve yükselen burçlarının bedensel sağlıkları, davranışları, çocuklarıyla alakalı sorunları, eğitim, kardeşlerle ilişkileri, hukuki konulardaki problemleri, yurt dışı bağlantıları ve ilişkilerindeki aksaklıklarda olumlu gelişmelerin olması, kazanımlar elde etmeleri mümkün olacaktır.

Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının çalışma hayatı, kariyer, sağlık, günlük akış, ev hayatı, ailevi ilişkiler, ortak maddi konular ve kronik hastalıklarla bağlantılı ve maddi konularda gelişmeler yaşaması söz konusu olabilir. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar