Bu gece 23:48’de karşı birbirine çok benzeyen iki gezegen, Venüs ve Neptün arasında Balık ve Oğlak burçlarında altmışlık bir açı kesinleşecek. Açı bugün, yarın ve ertesi gün azalarak gösterecek. Mart ayının ortalarında başlayan bu döngünün Mayıs, Ağustos ve Ekim aylarında zorlayıcı aşamalarından geçtik. Bu tarihlerde, duygusal ilişkilerde, finansal alanda, estetik konularda ya da sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda bazı sıkıntılar yaşadıysanız, geldiğimiz aşama sizler için çok rahatlatıcı olacaktır.

Venüs-Neptün altmışlığı duyguların, değer verdiğimiz alanlardaki yaklaşımlarımızın, daha net anlaşılması, hatta somut bir hale dönüşerek tezahürünü görmemiz için bize fırsatlar getirecek bir etkileşim. Açının etkisi altında yaratıcılığınızın yükseldiğini, romantizm ve duygusal paylaşım ihtiyacınızın arttığını hissedebilirsiniz. İşin güzel yanı bu ihtiyaçlarınıza cevap bulabileceğiniz, karşılık alabileceğiniz günlerde de olduğunuzu söylemek isterim.

Sevdiğiniz ve sizin için özel değer taşıyan kişilerle kıymetli anlar yaratmak için son derece uygun. Özellikle burcu ve yükselen burcu, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık olanların daha yoğun ve olumlu etkilenmesi söz konusu olacaktır. Koç, İkizler, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları kırdıkları kalpleri tamir etmek, af dilemek için fırsatlar yakalayabilirler. Ayrıca maddi konularda, ev hayatında ve aile ilişkilerinde rahatlatıcı gelişmeler yaşayabilirler. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar