Bugün sabaha karşı 02:16’da Yay burcundaki Güneş ile Kova burcundaki Satürn arasında altmışlık bir açı kesinleşti. Açının etkisini bugün ve yarın hissediyor olacağız.

Ocak ayında başlayan bu döngünün Mayıs, Ağustos ve Eylül aylarında zorlayan fazlarını tamamladık. Artık döngü kapanırken, geldiğimiz bu aşamada yetersizliklerimizin telafisi, eksik bırakılmış sorumlulukların tamamlanması, sınırları aşmak için verdiğimiz mücadelede ilerleme kaydetmek için bazı şansların ve fırsatların yakalanması söz konusu.

Yaşam gücü, otorite ile ilişkiler, resmi yükümlülükler alanındaki ilişkilerde sorunların çözülmesi, problemlere çare bulunması mümkün olabilecektir. Yapılanların, bulunan çözümlerin gerçekten işe yarar ve kalıcı olması da bu açının pozitif etkileri arasındadır.

Öncelikle Yay ve Kova olmak üzere, Koç, İkizler, Aslan ve Terazi burç ve yükselen burçlarının ikili ilişkiler, genel sağlık, sosyal bağlantılar, arkadaşlıklar, kardeşlerle ilişkiler, çocuklar, ticaret, eğitim ve hukuki konularla bağlantılı meseleleri halledebilmek için fırsatlar bulması söz konusu olacaktır.

Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının ise, kariyer ve toplumsal hayat, çalışma yaşantısı ve iş arkadaşları, sağlık, aile ve ev yaşantısı, ebeveynlerle ilişkiler alanında düzeltme gerektiren pek çok konuda şans yakalaması olasıdır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar