Dünden bu yana Oğlak burcundaki hareketine devam eden Ay yarın (13 Ekim Çarşamba) 13:52 itibariyle boşlukta kalmaya başlayacak ve 23:47 itibariyle Kova burcuna geçecek.

Yarın sabah saatlerinde (06:26) kesinleşen Güneş-Ay karesi güne biraz gergin başlamamıza neden olabilir. Denge yaratmak isterken, düzenin bozulması, stresli karşılaşmalar tatsızlıklara neden olabilir.

Arkasından gelen (08:12) Ay-Neptün altmışlığı duyguların ön plana geçmesine ve anlayışın hâkim olmasına yardımcı olacaktır. Öğlen 13:54’te kesinleşen Ay-Pluto kavuşumu ise yeniden soğuk rüzgârların habercisi. Kurallarla alakalı tahakkümlerin, şefkat ve merhamet eksikliği yüzünden, ilişkilerin besleyiciliğini kaybetmesi söz konusu olabilir. Bu açıların hepsi, Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının daha yoğun etkilenmesine açıktır.

Yarının önemli astrolojik göstergelerinden bir tanesi de akşam saatlerinde Venüs ve Satürn arasında kesinleşen altmışlık açı olacak. Yarınki paylaşımda detaylarını takip edebilirsiniz.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar