Dün burç değiştiren Ay bugün de Oğlak burcundaki hareketine devam edecek. Yengeç burcunun yöneticisi olan Ay, karşıt burcu Oğlak’taki konumu çok da sevmez. Burada duygular donuklaşır ve maddi değerler, kurallar ve bazen de çıkarlar biraz daha ön plana çıkar.

Ay’ın Oğlak burcundaki yolculuğu sırasında kurallarla hareket etmeye, duygularımızı sınırlayarak sadece gerekenleri yapmaya daha fazla odaklanırız. Bu günlerde iş hayatının gereksinimleri, yaşamın her alanında sorumluluklara öncelik verilmesi neşenin biraz kaçmasına, duyguların sönükleşerek, kristalize olmasına neden olabilir.

Ay’ın Oğlak’taki dolanımı sırasında, önce Oğlak-Yengeç, arkasından Koç-Terazi burç ve yükselen burçlarında duygusal gel-gitler yaşanabilir. Boğa, Başak, Akrep, Balık burç ve yükselen burçlarının daha rahat olmaları, eğlenceye, boş zaman faaliyetlerine zaman ve enerji ayırabilmeleri olasıdır. Burçları ve yükselenleri İkizler, Aslan, Yay ve Kova olanlar ise, ev ve aile yaşantılarında, duygusal hayatlarında eksikleri tamamlamak, yolunda gitmeyen unsurları düzene sokmak için fırsat bulabilirler.


Yorumlar

Popüler Yayınlar