Dünden bu yana Koç burcunda hareket eden Ay yarın (20 Ekim Çarşamba) akşam üstü saatlerinde burada bir Dolunay gerçekleştirdikten sonra boşlukta kalmaya başlayacak ve akşam 22:58’de Boğa burcuna geçecek.

Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay detaylarını yarınki paylaşımlarda takip edebilirsiniz. Sabah saatlerinde (08:00) Ay ve Jüpiter arasında kesinleşen altmışlık açı zor bir güne ılıman nüanslar yakalamamızda yardımcı olacaktır. Arkasından gelen (09:29) Ay-Mars karşıtlığı Dolunay gerginliğinin yanına ilave gerginlikler eklemekte, özellikle ikili ilişkilerde sorunların sabahtan hissedilmesinde etkili olacaktır maalesef.

Öğlen saatlerinde (11:56) kesinleşen Ay-Pluto karesi de anlaşmazlıkların, tahakküm etme, eşit hakları göz ardı etme, keskin söylemler ve inat olarak ortaya çıkmasında etkili olabilecektir.

Günün tüm açıları ve Dolunay, Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının ikinci yarısında doğanları ve herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların son derecelerinde olanları daha yoğun etkileyebilir tolerans, sabır ve nezaket bu şartlar altında çok kıymetli olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar