27 Eylül günü Terazi burcunda geri hareket etmeye başlayan Merkür, bugün 18:18 itibariyle normal seyrinde hareket etmeye başlayacak. Merkür direkt harekete geçmiş olmasına rağmen, yine de bir süre daha yani “gölge periyodu” devam edecektir. Dolayısıyla 3 Kasım tarihine kadar ticari konularda, eğitimde, iletişimde ve her türlü imza gerektiren konuda dikkati korumanızı tavsiye ederim.

Ocak 2022 tarihinde yaşayacağımız bir sonraki geri hareket dönemine kadar, Merkür Terazi burcundan Kova burcuna kadar ilerleyecek. Finans, yüksek öğretim, dış ilişkiler, yönetim ve idarecilik alanında hızlı bazı gelişmelerin yaşanması, bu konularda düşüncelerin ve iletişimin yoğunlaşması mümkün olabilecek.

Özellikle Kasım ayından itibaren, finansal gündemin, bankacılığın ve vergi konularının gündemi daha fazla aldığını görmeye başlayacağız. Aralık ayında yaşanacak son Satürn-Uranüs karesini hazırlayan durumları da Kasım ortasında deneyimleyeceğiz.

Yol arkadaşlığını sembolize eden Terazi burcunda yaşadığımız bu Merkür gerilemesinin ilişkilerinizdeki detayları, sorunları başka bir perspektiften ele almanıza, daha yakından bakmanıza yardımcı olduğunu ümit ediyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar