Dün sabah saatlerinde İkizler burcuna geçen Ay yarın akşam üstü saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek. Ay İkizler burcundayken, dünyadaki merak etme ve öğrenme isteği artar. Haritalarımızda İkizler burcu tarafından yönetilen alanlarda her zaman daha iletişimsel, öğrenmeye açık ve çeşitliliğe ihtiyaç duyan bir yapımız vardır. Dolayısıyla Ay'ın İkizler transiti sırasında bu alan aktif hale gelir ve konsantrasyonlar bu alana kayar.

İkizler eğlenceli yapısıyla Ay’ın yoğun duygusallığının biraz hafiflemesini, esprili, olumlu paylaşımların özellikle aileyle ve kadınlarla yapılabilmesini sağlar. Her türlü olumlu etkisine rağmen yine de İkizler, Başak, ya ve Balık burç ve yükselen burçları hayatlarının önde gelen, meslek, ilişkiler, bedensel sağlık ve aile ilişkileri gibi alanlarında her zamankinden biraz daha hassas olabilirler.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları ise sosyalleşerek, daha eğlenceli, rahat ve tatminkâr bir zaman geçirme fırsatlarını yakalayabileceklerdir.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının ise, sağlık ve maddi konulara eğilmeleri, bu alanlarda ufak değişimlere gitmeleri söz konusu olabilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar