Bugün Akrep burcunda hareket eden Ay yarın (9 Ekim Cumartesi) 09:04’te boşlukta kalacak ve 18:24’de Yay burcundaki hareketine başlayacak. Ay'ın Yay burcundaki hareketi sırasında, daha özgür olmak, günlük konuların dışına çıkmak, seyahat planları yapmak ve bol bol okumak mümkün olacaktır.

06:05’te Akrep’teki Ay ve Kova’daki Jüpiter arasında kesinleşen zorlayıcı açı, duygusal alanda özellikle sahiplikler ve özgürlüklerle alakalı bazı gerginliklerin yaşanabileceğine işaret etmekte. Arkasından gelen (09:06) Ay-Pluto altmışlığı ise daha ayakları yere basan, kontrollü hallerin doğmasına yardımcı olacaktır.

Yarının en önemli astrolojik olgularının başında ise, Güneş ve Merkür arasında 19:19’da kesinleşecek kavuşum. Yarınki paylaşımlarda detaylarını bulabilirsiniz. Merkür gece yarısını geçince Mars ile de bir kavuşum yapacak, bu açının detaylarını da ertesi günkü paylaşımlarda bulabilirsiniz.

22:38’de kesinleşen Ay-Venüs kavuşumu Yay’da gerçekleşecek. Dolayısıyla hepimiz çok daha iyimser hissedeceğiz, duygularımızı rahatça aktarabilmek için özgürce davranabiliriz.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar