Bu sabah 07:02 itibariyle Terazi burcunda Güneş ve Mars kavuşum yaparak yeni bir döngü başlattılar. Aslında birkaç gündür birbirine çok yakın hareket eden bu iki ateş topunun etkilerini hissediyorduk, Pazar gününe kadar aynı yoğunlukta, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ise hafifleyerek hissediyor olacağız.

Dirayeti, mücadele gücünü sembolize eden Mars'ın Güneş ile yaptığı kavuşumlar yoğun bir enerji salınımına, kontrol altına alınmadığı takdirde yıkıma, kavgaya, öfkeye ve kopmalara neden olabilir. Aslında Mars Terazi burcunda fonksiyonlarını yerine getirmekte zorlanır, zararlı konumdadır. Ama yine de Güneş kavuşumu ön plana çıkmasına, fark edilir olmasına neden olacaktır. Özellikle ilişkilerde, evliliklerde ve ortaklıklarda, uyum ve denge gerektiren hayat alanlarında anlaşmazlık, çatışma tohumlarının atılması, kafaların kalkması, itirazların dillendirilmesi olasıdır.

Bu dönemde yersiz hissedilen telaş duygusu, acelecilik kazalara; yine kontrolsüz öfke, düşük tolerans kavgalara neden olabilir. Dolayısıyla yaklaşık bir hafta boyunca her zamankinden daha dikkatli, daha esnek ve diplomasiye yakın durmak hepimiz için fayda sağlayacaktır.

Bu kavuşum Terazi burcunun 15.derecesinde kesinleşecek ama 19.dereceye kadar etkisini sürdürecek. Dolayısıyla Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının 2.-3.haftalarında doğanların, herhangi bir astrolojik noktaları veya yükselenleri bu burçların 13-21 derecelerinde olanların daha fazla etkilenmesi söz konusu.

Bu burç ve yükselen burçların, bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, ortaklıklar, kariyer ve toplumsal yaşam, aile ve ev hayatı alanlarında mücadele gerektiren, kızgınlıklara, anlaşmazlıklara neden olan deneyimler yaşaması olasıdır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının akut ve kronik sağlık, gizli düşmanlıklar, günlük iş hayatı ve çalışma arkadaşları, çalışma ortamıyla alakalı konularda öfke yaratabilecek, dirayetli durmayı gerektiren olaylarla karşılaşması olasıdır.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçlarının bu kavuşumu nispeten daha rahat atlatması söz konusu. Sosyal alanda, arkadaşlıklarda, çocuklarla ilgili konularda inisiyatif almak, sorunları çözmek üzere yoğun enerjiden faydalanmak, her zamankinden daha rahat anlaşmazlıkları çözmek mümkün olabilecektir.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçları için de keza yoğun enerji iyi yönlendirilirse, eğitim, iletişim, ticari ve hukuki konular, seyahatler ve kardeşlerle ilişkiler alanında çok olumlu sonuçlar alınabilir. Ortaya çıkan anlaşmazlıklar, çatışmalı durumlar ve sorunlar öfke kontrolü yapılabilirse, diplomasiyle çözülebilir.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi konularda, kaynakların elde edilmesinde ve kullanımında bazı sorunlarla karşılaşması mümkündür. Bu alanlarda enerjiyi yönlendirmek, uyum ve denge yaratmaya çalışmak yapıcı sonuçlar alınmasına katkısı büyük olacaktır.

Kavgasız, gürültüsüz günler diliyorum!


Yorumlar

Popüler Yayınlar