Bugün İstanbul saatiyle 02:54’te her Dolunay’da olduğu gibi ilişkilerin, yanı sıra çalışma hayatı, sağlık, medya, eğitim, maneviyat, duygular, finansal ve ekonomik konuların çok hâkim olduğu bir Dolunay yaşadık. Başak-Balık ekseninin son derecelerinde gerçekleşen Dolunay’ın ana teması geçen Dolunay’da olduğu gibi eğitim, medya, göçler, dış ilişkiler, yönetim ve sağlık konularının yanında klasik Balık sembolizması. Maneviyat, her şeyin bir sonu olduğunun bilincine varma, Neptün hakimiyeti de olduğu için kurban psikolojisi ve fedakarlıklar, gerçeklerden uzaklaşma isteği söz konusu olacaktır.

Bu Dolunay’ın etkilerini 6 Ekim tarihinde meydana gelecek Yeniay’a kadar hissedeceğiz. Özellikle İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının son günlerinde doğanların, Yükselen Burcu ya da herhangi bir astrolojik noktası 27-29 derece bu burçlarda olanların, daha yoğun etkileneceğini fırsatları, biraz zorlayıcı bile olsa kaçırmamalarını tavsiye etmek istiyorum. Aynı şekilde, Koç, İkizler, Terazi ve Yay burçlarının da son günlerinde doğanların, Yükselen Burcu ya da herhangi bir astrolojik noktası 27-29 derece bu burçlarda olanların, şans getiren, gelişime hizmet eden fırsatlara açık olduklarını söylemek isterim.

Dolunay’ın her birinize iyilikle gelmesini, ihtiyacınız olanı görünür kılmasını dilerim. Burç ve Yükselen burçlara göre bu Dolunay’ın etkilerini aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz.

Koç

Balık Dolunay'ında her zamankinden daha fazla içe dönmeye, psikolojinizi ve ruh halinizi gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Kronikleşmiş sağlık sorunlarınız varsa, deneyebileceğiniz yeni uygulamaların fayda sağlaması da olasıdır. Uykunuza dikkat etmeniz, günlük akışa bir yenilik getirmeniz kendinizi daha iyi hissetmenize çok yardımcı olacaktır. Sistematik şekilde spor yapmak, yürüyüşe çıkmak, rahatsız edici alışkanlıklardan uzaklaşmak için çok uygun bir dönemdesiniz. Ayrıca gizli kalmış konularda edindiğiniz bilgiler için de son kararlarınızı alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ve iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yaşanan gelişmeler biraz sıkılmanıza neden olabilecektir. Partnerinizle yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklarda sabırlı olmaya, sorunları zarif bir iletişim tarzını tercih ederek çözümlemeye dikkat etmelisiniz.

Boğa

Balık Dolunay’ı sosyal hayat, arkadaşlık ilişkileriyle alakalı alanınızda gerçekleşiyor. Yeni idealler için yer açacak sonuçlar elde edebilir, eski dostluklarla alakalı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Fırsatların yoğun olduğu bu dönemde çalışma hayatınızı yeniden bir düzene sokmak için hem istek hem de enerji bulabilirsiniz. Sağlık konusuna önem vermek, bu alanda sporu günlük yaşantınızın bir parçası haline getirmek için son derece elverişli günlerdesiniz. Venüs de ikili ilişkiler alanınızda olduğu için romantik bağlantılarınızın güçlenmesi söz konusudur. Aile, ebeveynler ve ev hayatıyla alakalı özellikle maddi konularda partnerinizle birlikte hareket etmeniz, karar almanız, sorunların daha rahat çözülmesinde ve ilişkinin daha güvenli bir boyuta ulaşmasında faydalı olacaktır.

İkizler

Balık Dolunayı ile toplumsal yaşamınız ve kariyerinizle bağlantılı olumlu gelişmeler ve sonuçlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ailevi gereksinimlerle toplumsal ve mesleki yaşama katılım ihtiyaçları arasında bir denge yaratmaya çalışmanız kıymetli katkılar sağlayabilir. Bu konularda yakın çevrenizdeki insanlar ya da kardeşleriniz size çözüm sunabilir, el uzatabilir. Günlük iş akışı ya da çalışanlarla alakalı değişimlerin de olması bu dönemin potansiyelleri arasındadır. Bu dönem eğlence, spor, her türlü boş zaman faaliyetine daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Aynı şekilde gerçekten aşk olarak nitelendirebileceğiniz ilişkilerin başlaması da söz konusu olabilecektir. Çocuklarınızla ilgili sorunlara daha sakin ve akılcı yaklaşmak da çok daha sağlıklı sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır.

Yengeç

Balık burcunda meydana gelen Dolunay’ı en rahat geçiren burçlardan birisi olarak, yurt dışı bağlantılarınızda, yasal konularda ve akademik alanda pozitif gelişmelerin yaşanması, olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Ev hayatı, ailevi ilişkiler ve ebeveynlerle alakalı faaliyetlerin hızlandığı, daha fazla enerji gerektirdiği bir dönemdesiniz. Kardeşlerinizle alakalı konularda olumlu sonuçların elde edilmesi, ticari konularda bazı projelerin tamamlanması da rahatlamanızda etkendir. Bu dönemde maddi konularda biraz temkinli davranmaya, özellikle çocuklarla ve sosyal hayatla bağlantılı harcamalarda optimumu yakalamaya çalışmalısınız. Mesleki alanda ve toplumsal yaşamda resmi ve kanuni konularla alakalı “açık hesap” bırakmamaya dikkat etmeniz önemlidir.

Aslan

Balık Dolunayı’nda da eşiniz ya da iş ortağınızla beraber sahiplendiğiniz yatırımlara ve beraber yapılan bütçelere, harcamalara odaklanmanız, olumlu sonuçlar elde etmeniz söz konusu. Bu alanlarda detaylara ve akılcı muhakemelere odaklanmak çok daha tatminkâr sonuçlar almanızda etkili olacaktır. Kardeşlerle alakalı konularda hareketli bazı deneyimlerin yaşanması, sorunların çözüme ulaşması, net sonuçların elde edilmesi çok memnun edici olacaktır. Günlük yaşamınıza, sağlığınıza ve çalışma hayatınıza her zamankinden biraz daha fazla odaklanmanız yaşam kalitenizin ve enerjinizin yükselmesinde önemli faydalar getirebilir.

Başak

Karşıt burcunuz Balık’ta meydana gelen bu Dolunay’da ikinci baş rol oyuncusu sizsiniz. Bu günlerde, partnerinizle veya iş ortağınızla ilişkinizi maddi konuları da dahil ederek değerlendirmeniz gerekebilir. Ortak kaynakların kullanımıyla alakalı kurallar yaratmak, sınırlamalar koymak daha dengeli ve tatminkâr bir ilişki doğmasına yardımcı olacaktır. İlişkilerle ve ortaklıkla alakalı hissedebileceğiniz gerginliği, içe dönerek, dua, ibadet ve meditasyon yoluyla azaltmak çok yarar sağlayabilir. Yeni bir eğitime başlamaya, kardeşlerinizle çok tatmin edici zaman geçirmeye ve bağlarınızı daha kuvvetli bir hale getirmeye de uygun bir dönemdesiniz. Harcamalarda ani kararlara, kredi kartı kullanımına ve zarar görebileceğiniz alış-verişlere dikkat etmelisiniz.

Terazi

Balık Dolunay’ı size yeniden günlük rutininizi, çalışma düzeninizi değerlendirmeniz gereğini hatırlatmakta. Enerjinizin ve hareket ihtiyacınızın çok yüksek olduğu bu dönemde elinizdeki her işi hızla bitirme potansiyeline de sahip olduğunuzu hatırlatmak isterim. Merkür burcunuzda yavaşladığı ve arkasından da geri gitmeye başlayacağı için, detayları gözden kaçırmamaya dikkat etmenizi tavsiye etmek isterim. Maddi konularda gelişmeler yaşayabileceğiniz, kazanç akışının hızlandığı günlerdesiniz. Sağlık alanında değişimler yapma, rahatsız edici alışkanlıkları terk etmek ve yeni beslenme rejimlerini hayatınıza entegre etmek için de Dolunay sonrası zamanları tercih edebilirsiniz.

Akrep

Balık Dolunay’ının hayatınızdaki gündemi çocuklar, yaratıcılık ve aşk. Şu sıralarda uyum ve denge yaratma yeteneğiniz her zamankinden daha kuvvetli olduğu için, bu konulardaki kararları uygulamaya koymanız da pozitif sonuçlar doğuracaktır. Arkadaşlarınızda ve sosyal bağlantılarınızdan alacağınız desteklerin de bu gelişmelere önemli katkıları olabileceğini unutmamalısınız. Bu dönemde kariyerinize ve toplumsal yaşantınıza odaklanmanız çok verimli sonuçlar almanıza, bir dönemdir devam eden sorunların çözülmesine yardımcı olacaktır. Sizden gizlenmiş, üstü örtülmüş bazı konuların açığa çıkması, konuların tekrar tekrar gündemi tutması ve sinir sisteminizin biraz yıpranması da söz konusu olabilir.

Yay

Balık Dolunayı’ndan yoğun etkilenen burçlardan birisi olarak, aile, ebeveynler, ev hayatı, kariyer toplumsal yaşantınızda sorunların çözülmesi, projelerin tamamlanması, attığınız adımlardan olumlu neticeler almanız rahatlamanızda etkili olacaktır. Kanuni konularda sorunlarınız varsa çözümler üretebilmeniz de sizi rahatlatacaktır, ama otorite figürleriyle ilişkilerinizde yumuşak ve yavaş olmaya dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarla ve sosyal gruplarla ilişkilerinizin hızlandığı, bu alanlara odaklandığınız bir dönem söz konusu. Ancak bu bağlantılarınızdaki her türlü iletişiminize her zamankinden daha dikkatli yaklaşmalı, yanlış anlaşılmalara neden olacak durumlardan kaçınmalısınız.

Oğlak

Balık Dolunayı’nda da ticari konularda, eğitim meselelerinde, kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde sonuçlara ulaşmanız, olumlu neticeler almanız mümkün olabilecek. Özellikle ticari ve eğitimle alakalı konularda sizi manevi olarak da tatmin edebilecek yaklaşımlar ve bağlantılar çok daha verimli olacaktır. Mesleki ve toplumsal yaşamdaki hareketlilik, fazladan enerji gerektirebilir. Otorite figürleriyle ilişkilerinize, bu ilişkilerde fazla atak ve sınırları tayin edemeyen söylemler içinde bulunmadığınıza dikkat etmelisiniz. Kariyerle alakalı gelişmelerde ve değerlendirmelerde detaylara özen göstermeli, gecikmelere sabırla yaklaşmalısınız.

Kova

Balık Dolunayı’nda da maddi konular, para kazanma ve harcama davranışlarınızla alakalı bazı kararlara varmanız olası. Bütçeye tekrardan bakmak, düzeltmeler yapmak, olası finansal kaynakları değerlendirmeye almak için son derece uygun bir dönemdesiniz. Maddi alanda yapacağınız yenilikler çok olumlu sonuçların doğmasına ve rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Kariyer alanından gelebilecek imkanları ve ilerleme olasılıklarını da göz ardı etmemelisiniz. Hukuki konularda, yurt dışı bağlantılarda ve yüksek öğrenim alanında her zamankinden daha aktif ve başarılı olma şansınızın olduğunu da söylemek gerekir. Ancak bu konularla alakalı bazı anlaşmazlıklara, gecikmelere ve tekrardan gözden geçirme gereksinimine karşı da hazırlıklı olmanız çok kıymetli olacaktır.

Balık

Bu Dolunay’da başrol oyuncusu sizsiniz. Burcunuzun son derecelerine gerçekleşen Dolunay, ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı gözden geçirmeniz ve kararları artık uygulamaya koymanızın zamanı. Kendi ihtiyaçlarınız ve beklentilerinizle ilişkilerin gereksinimleri arasında bir denge yaratmak eskiye nazaran çok daha kolay olacaktır. Bu alandaki kararlarınızda ortak maddi konuları da hesaba katmalı, bu alanda adil ve dengeli davranmaya çalışmalısınız. Kanuni konularda, yurt dışı bağlantılarında ve yüksek öğrenim alanında şanslı, verimli bir dönemden geçiyorsunuz. Dolayısıyla bu alanda eski durumları sonlandırmak ve yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Günlük akışta yapacağınız değişimler de çok verimli olacaktır. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar