Bugün Kova burcuna geçen Ay yarın (17 Eylül Cuma) ve ertesi gün buradaki hareketine devam edecek. Yarın biraz sıkıntılı, baskıların yoğun hissedildiği bir gün bizi bekliyor. Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı güne damgasını vuracak. Ay da öncesinde bize fragmanlarını gösteriyor olacak.

İlk önce 07:04’te kesinleşen Ay-Venüs zorlayıcı açısı, özellikle kadınlar arasında çatışmalara, genel olarak da duyguların aktarımında yaşanan blokajlara işaret ediyor. Arkasından gelen (07:15) Ay-Satürn kavuşumu ise, özellikle kişisel hakların, özgürlüklerin kısıtlanması ve bu durumun duygusal yansımalarıyla alakalı deneyimlere işaret ediyor.

09:16’da ise asıl açı, Venüs-Satürn karesi kesinleşecek. Yarın detaylarını ayrı bir paylaşımdan takip edebilirsiniz.

Tüm günün gerginliğinin üzerine, akşam 19:46’da Ay-Uranüs karesi kesinleşecek. Sıkıcı, çatışmalı bir gün olmasa, çok önemli sayılmaz. Ancak gün içinde yaşanabilecek gerginliklerin, beklenmedik olumsuzluklarla neticelenmesi söz konusu olabilir.

Günün tüm hareketliliği Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının daha fazla etkilenebileceği türden. Özellikle bu burçlar için sükûnet, esneklik çok kıymetli olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar