Astroloji ve para ilişkisi dizisinin artık son bölümüne geldik…

Bu bölümde maddi alanda kısıtlamalar getiren Satürn dışındaki diğer transitler (şu andaki gezegen konumları) hakkında ipuçları vermek istiyorum.

Mars’ın transit hareketleri tek başına kısıtlamalara ya da yokluğa işaret etmez. Ama para alanlarından geçerken, küçük de olsa mücadelelere, plansız harcamalara işaret eder. Diğer gezegenlere göre nispeten hızlı hareket ettiği için, etkileri de kısa sürelidir. Eğer para evlerinizde gezegenler varsa aynı diğer transitlerde olduğu gibi etkisi daha yoğun hissedilecektir. Diğer yandan bu alanların yöneticileri ile yaptığı zorlayıcı açılar da ani harcamalara ve maddi kayıplara neden olabilir.

Dış gezegenlerin ilki olan Uranüs tam bir sürpriz kaynağıdır. Eğer para alanlarının yöneticisi ya da Venüs ile olumlu açılar oluşturursa beklenmedik kazançların elde edilmesi olasıdır. Yine de özellikle 2.Evden geçerken, dikkatli olmak tavsiye edilir. Uranüs 84 yılda bir döngüsünü tamamladığı için bir burçta-evde yaklaşık olarak 7 sene kalır. Etkileri daha hızlı hareket eden gezegenlerin tetiklemesiyle daha net hissedilir.

Gaz ve tozdan oluşan Neptün ise anti-maddeci yapısıyla tanınır. 167 senede bir döngüsünü tamamlar ve burçlarda dolayısıyla evlerde kalış süreleri değişkenlik gösterir. Neptün’ün para alanlarından geçişlerde maddi kaynakları çok yüceltmediğimizden, adeta kutsallaştırmadığımızdan, ya da tamamen vazgeçerek hiçbir önemi olmadığı inancına saplanmaktan kendimizi korumamız önemlidir.

Akrep burcunun yöneticisi ve sistemin son gezegeni Pluto ise büyük para ve getirdiği güç ile direkt alakalıdır. Ancak bir turunu 248 yılda tamamladığı için çok ağır hareket eder ve etkileri uzun zamanlara yayılarak hissedilir. Eğer doğum haritasında zenginlik vaadi varsa o zaman bu gezegenin olumlu transitleriyle ve diğerlerinin de desteği olmak kaydıyla, büyük birikimlerin yapılması mümkün olabilecektir.

Maddi-manevi servetinizin tükenmez olmasını, “yokluk nedir” bilmemenizi diliyorum!

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar