Bugün Başak burcunda meydana gelen Yeniay hayatlarımızda 21 Eylül tarihinde Balık burcunda oluşacak Dolunay’a kadar etkilerini sürdürecek. Bu Yeniay, çalışma hayatı, çalışanlar ve yöneticiler, bunların arasındaki ilişkiler; sağlık, hijyen ve beslenme; finans ve üretim alanında yanılgılarımız, sanrılarımız ve karmaşalarımız ile yüzleşme temasını taşıyor.

Yeniay’ın Venüs derecesine Spica ve Acturus sabit yıldızları oldukça yakın bir kavuşum yapıyor. Dolayısıyla Terazi teması bir kez daha vurgulanarak, sanat, uyum, denge temaları ön planda hissediliyor.

Bu Yeniay en yoğun şekilde İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının ortalarında doğanları, yükselen burçları ya da herhangi bir astrolojik ögeleri 12-16 derece bu burçlarda olanları daha fazla etkileyecektir. Gerçekleri yalınlığıyla görmeye çalışmak, detaylara gereken önemi vermek, üretmek, rasyonel muhakemelerle hayata yaklaşmak ve adımları bu şekilde planlamak çok faydalı olacaktır.

Burçlara ve yükselen burçlara göre etkileri aşağıda bulabilirsiniz.

Koç ve yükselen Koç için günlük akış, çalışma ortamı ve sağlık alanında bazı yeni adımların atılması başlangıçların yaşanması olasıdır. Çalışma hayatında yapabileceğiniz bazı girişimler, mesleki kariyerinizde ilerlemenizin, terfi imkanlarının doğmasının ilk adımları olabilir. İş yükünüzün biraz arttığı bu dönemde, dinlenmeye, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeye de dikkat etmelisiniz. Aşka, romantizme ve birlikteliklere önem verdiğiniz bir dönemdesiniz. Yeni beraberlikle kurabileceğiniz gibi, var olan ilişkinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Partnerinizle uzun sohbetler, romantik paylaşımlar yaşamak için ideal günlerdesiniz.

Boğa ve yükselen Boğa için çocuklarıyla ilgili yeni gelişmelerin yaşanması, yaratıcılık alanında adımların atılması olasıdır. Yeniay’ı en rahat geçiren burçlardan birisi olarak, şansın, keyif, zevkin yoğun olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Eğlenceli, yaratıcılık gerektiren konularda beklenmedik gelişmeler yapabilirsiniz. Günlük hayatınızdaki hareketlilik enerjinizin yükselmesine neden olabilir. İş ortamında ya da arkadaşlarında yenilenme, birlikte sosyalleşme fırsatları, iş hayatınızın daha tatmin edici bir boyuta gelmesine neden olacaktır. Ayrıca ebeveynlere ayıracağınız zaman da kendinizi rahatlamış hissetmenizde etkili olacaktır.

İkizler ve yükselen İkizler için ebeveynler, aile bağları ve ev yaşantısında yeni bir dönem söz konusu. Yaşadığınız alanla ilgili yeni adımlar atmak, kararlar vermek isteyebilirsiniz. Bu hayat alanlarıyla alakalı bazı gerginliklerin, beklenmediklerin olması programlarınızın kaymasına neden olabilir, dolayısıyla esneklik çok faydalı olacaktır. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz bu konularda çözüm bulmanıza yardımcı olabilirler. Çocuklarla alakalı konulardaki gelişmelerin olumlu olması rahatlamanıza ve ileriye yönelik planlar yapabilmenize imkân verecektir. Eğlenceye, yaratıcılık gerektiren faaliyetlere zaman ve kaynak ayırdığınız takdirde gerçekten çok rahatlayabilir, dingin bir ruha kavuşabilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç için yakın çevreyle ilişkilerde, iletişimde, yolculuklar, eğitim ve ticari konularda yeniliklerin olması, taze başlangıçların yapılması söz konusu. Seyahat ya da eğitim olasılıklarıyla alakalı gelişmelerin, önerilerin fazla abartılmadığından emin olmaya çalışmalısınız. Önünüze çıkan olasılıkları değerlendirirken, acele etmemek, evdeki ve ailedeki gereksinimleri de hesaplamak daha rahat hareket etmenize yardımcı olacaktır. Yaşam alanı ile alakalı tadilat, değişim düşünceleri ortaya çıkabilir. Bu konularda da acele etmeyerek, Ekim ayının sonlarını beklemenizi tavsiye ederim. Kardeşlerinizle ilişkilerde yeni ve olumlu bir fazın başlaması, daha aktif ilişkilerin yaşanması söz konusu olabilir.

Aslan ve yükselen Aslan için kazanç kapasitesini arttırmak, kaynakları daha iyi bir noktaya getirmek için yeniliğe gitme zamanı. Bu Yeniay’da kendi yeteneklerinize güvenmeniz, hareket planlarınızı kendinize göre yapmanız daha iyi olabilir. Yakın çevreden insanlar ve kardeşlerle bağlantılarda maddi konulara katkı sağlayan gelişmeler olabilir. Ancak yine de hızlı hareket etmemeli ve düşünerek adım atmalısınız. Aslında önerileri değerlendirebilirsiniz ama başlangıçlarınızı Ekim sonuna ertelemek daha akıllıca olacaktır. Bu Ay'ın ortalarına kadar harcamalarınızda kontrollü, aynı zamanda çıkabilecek ani masraflara karşı da hazırlıklı olmalısınız.

Başak ve yükselen Başak bu Yeniay’ın başrol oyuncusu. Burcunuzda meydana gelen Yeniay, her alanda bir tazelenme ve enerji yükselmesi getirecektir. Hayatınızın hemen her alanında yeni kararlar alabilirsiniz. Enerjinizin çok yüksek olduğu bu dönemde, öfke kontrolüne, gereğinden çabuk karar almadığınıza da emin olmanızı tavsiye etmek isterim. Sakinleşmek ve dinginleşmek için ibadet, meditasyon ve düzenli uyku çok faydalı olacaktır. Maddi konularda da yükseliş dönemindesiniz. Ay'ın ortalarına kadar gelirlerinizdeki artış, bu alandaki konuşmalar kendinize güveninizin yükselmesinde ve rahatlamanızda etkili olacaktır.

Terazi ve yükselen Terazi için aileyle birlikte rutin sağlık kontrollerinin yapılabileceği, kronik rahatsızlıklara daha önem verilmesi gereken bir dönem. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeniz, bedensel ve ruhsal sağlık için duyarlı davranmanız faydalı olacaktır. Özellikle Ay'ın ikinci yarısından sonra sağlık alanında daha da dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Düşünsel ve duygusal olarak çok aktif, yeniliklere açık bir dönemden geçiyorsunuz. Özellikle romantik ilişkiler olmak üzer her türlü bağlantınızda uyum, denge yaratma potansiyeliniz son derece kuvvetli. Yeni ilişkiler kurabilir, var olanları da kuvvetlendirebilirsiniz. Ancak kendinize özel zamanlar ayırmayı ihmal etmemelisiniz.

Akrep ve yükselen Akrep için gündemde sosyal bağlantılar, arkadaşlıklar, gruplar, hayaller ve planlar var. Yeni dostluklar oluşturma, farklı gruplara girme potansiyeliniz bu dönemde çok kuvvetli. Bu ilişkiler kariyer gelişiminize ve toplumsal yaşantınıza da olumlu katkılar sağlayacaktır. Sosyal alandaki yenilikler ve aktiviteler, bir dönemdir süregelen ailevi sorunların dönemsel olarak unutulmasında, hafiflemesinde çok yardımcı olacaktır. Gizli ilişkilere girmemenizi, aksi takdirde bazı sorunlarla ve yanılgılarla karşılaşabileceğinizi, sorunların daha da büyüyerek çözülemez bir hale gelebileceğini de özellikle size hatırlatmak isterim.

Yay ve yükselen Yay için toplumsal yaşam, kariyer ve meslek hayatında bazı gelişmelerin olması, yeni adımların atılması olası. Yeni kariyer planları, iş değişiklikleri için atılan adımlar canlanmanıza yardımcı olacaktır. Toplumsal ve mesleki yaşam, birlikteliklerin gereksinimleri ve aile hayatı arasındaki dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. İnançlarınızı ve yaşam felsefenizi ön plana çekerek kararlar alabilir, daha rahat ilerleyebilirsiniz. Canlı sosyal hayatın yanı sıra, bazı dostlarınızın sorunlarına da yardımcı olmak iyi gelecektir. Yurt dışı, hukuk ve akademik alanlardaki sorunlarda olumlu gelişmelerin olması da rahatlamanızda etkili olacaktır.

Oğlak ve yükselen Oğlak için yüksek öğrenim, dış ticaret, seyahatler, hukuki konularla alakalı yeniliklere adım atma zamanı. Bu konularla alakalı detaylara, planlamaya her zamankinden fazla önem vermeli ama çabuk karar almamak konusunda da kontrollü olmalısınız. Bu alandaki kararlarda ve maddi gereksinimlerde partnerinizden fikir ve yardım almak, işlerinizin daha kolay ilerlemesine yardımcı olacaktır. Toplumsal yaşam ve kariyer planlarınızın da hareketli olduğu bir dönemdesiniz. Bu alandaki yeni fikirler oluşturabilir, konuyla alakalı iletişime geçebilir ve amaçlarınıza da ulaşabilirsiniz. Görüşmelerinizde stratejik ve diplomatik davranmak yararınıza olacaktır.

Kova ve yükselen Kova için özellikle ortak maddi kaynaklarla alakalı yeniliklerin olması, bazı adımların atılması söz konusu olabilir. Bu konuların kanuni boyutuna bakmayı, detayları muhakeme etmeyi ve ideal yolu bulmayı denemeniz gereken bir dönemdesiniz. Ortak ve bireysel maddi konulardaki kararlarda detayları göz ardı etmemeli, organize ve planlı şekilde ilerlemeye gayret etmelisiniz. Hızlı hareket etmemeye çalışmak da yararlı olacaktır. Bu günlerde karşılaştığınız her sorunda partnerinizin size çok yardımcı olacağına, maddi ve manevi katkılarıyla sizi rahatlatacağına güvenebilirsiniz. Sadece birlikte zaman geçirmek bile rahatlamanızda çok önemli rol oynayacaktır.

Balık ve yükselen Balık bu Yeniay’da ikinci başrol oyuncusu. Başak’ta meydana gelen Yeniay sizin ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızı aktive ederek, yeni başlangıçlara hazırlayacak. Özellikle bekar Balık ve yükselen Balık burçları gerçekten çok derin duygusal bağları olan yeni ilişkiler kurabilirler. Ancak yine de çabuk karar almamak, ilişkinin akışına müdahale etmemek daha net ve kalıcı sonuçlar alınmasına yardımcı olacaktır. Eşiniz ya da partnerinizle birlikte alacağınız maddi kararları uygulamak için biraz beklemeniz daha emniyetli olacaktır. Ekim ayının sonları bu yenilikler için daha elverişli zamanlar olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar