Bu gece 00:51’de Mars ve Satürn arasındaki son derece uyumlu bir açı kesinleşecek. Etkisini bugün hafif, yarın ve ertesi gün yoğun, bir sonraki gün ise azalarak hissediyor olacağız.

2020 Mart ayının son günlerinde başlayan bu etkileşimin zorlayıcı ve stres kaynağı olan bir fazını Temmuz ayının ilk günlerinde atlattık. Geldiğimiz aşamada ise, her türlü mücadele ve dirayet gerektiren konuda karşılaştığımız engellerin, erteleme gereksinimlerinin bir dengeye ulaşması, stabilizasyon kazanması mümkün. Zamanın ve enerjinin iyi kullanılması başarı şansını da beraberinde getirecektir.

Uğraşmaktan bıkarak, bir kenara bıraktığımız, çözümsüz diyerek vazgeçtiğimiz, sorunlu konular; öfke ve kızgınlıkla reaksiyonel davrandığımız ilişkilerde gelişmelerin olması, işlerin olumluya doğru evrilmesi bu açı etkisi altında olasıdır. Dolayısıyla bu süreci, enerjimizi toplayarak bir fırsat haline dönüştürmek de söz konusu olabilir.

Açının iyicil etkilerinde, İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları daha yoğun olarak etkileneceklerdir. Bedensel sağlık, davranışlar, yaratıcılık, çocuklar, spekülatif para, eğitim, yurt dışı bağlantıları ve hukuki konularda problemlerin kolayca çözülmesi, ilerlemenin kaydedilmesi mümkün olacaktır.

Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçlarının eğitim, ticaret, kardeşlerle ilişkiler, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sosyal bağlantılar ve arkadaşlıklar alanında, emeklerinin karşılıklarını alacakları, gelişimlerine hizmet edecek fırsatları yakalamaları söz konusudur.

Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının maddi konularda, finansal alanda, kariyer ve toplumsal yaşamla alakalı işlerde, ailevi konularda ve ev hayatında, sağlık alanında aksayan durumları kolayca düzeltmek, daha iyi bir duruma getirmek için yüksek enerji ve disiplin bulabilmeleri olasıdır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar