Merkür bugün gece yarısı (00:58) Aslan burcundaki yolculuğunu tamamlayarak yöneticisi olduğu Başak burcuna geçecek. Buradaki hareketini 30 Ağustos tarihine kadar sürdürecek ve sonraki durağı Terazi burcu olacak.

Merkür yöneticisi olduğu Başak burcunda fonksiyonlarını çok rahat yerine getirir. Aslan burcundaki şaşaalı iletişim şeklinden sonra, daha mütevazi, baskı yaratmayan bir tarzın hakimiyeti söz konusu olacaktır.

Başak mükemmeli yapmak isteyen, detayları gözden kaçırmayan, her yaptığı işin faydasına odaklanan bir davranış biçimine sahiptir. Dolayısıyla iletişim gezegeninin buradaki yolculuğu sırasında kelimelerin en mükemmel anlamlarıyla kullanılması, yazıda ve sözlü iletişimde şekil ve içerik olarak dikkatin maksimum seviyeye çıkması mümkün olacaktır. Duygulardan çok aklın, mantığın ve muhakemenin tüm iletişime ve ilişkilere hakimiyeti söz konusudur. Hesap ve veri toplama işlerinin bu dönemde çok artması, hizmet sektörüne ait yeni kararların alınması olasıdır. Günü yeniden organize etmek, ofislerimize ve evlerimize yeni düzenler entegre etmek için kullanabileceğimiz bir dönemdir. Sağlık, temizlik, hijyen ve beslenme alanında yenilikler hayatımıza girebilir.

Burcu ve yükselen burcu Başak olanlar yeni başlangıçlar yapabilir, farklı konularda öğrenmeye, teknolojik aletlere, kısa yolculuklara zaman, kaynak ve enerji ayırabilirler. Diğer Değişken burç ve yükselen burçlar İkizler, Yay ve Balık için temel hayat alanlarında hareketlilik söz konusu olacaktır. İlişkiler, evlilik, aile, ev yaşantısı ve kariyer gibi alanlarda bazı anlaşmaların yapılması, imzaların atılması, düşünsel boyutta bile olsa hareketlilik söz konusu olacaktır.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçlarının maddi konularla alakalı ve sağlık alanında bazı eksikleri gidermek, telafiler yapmak için şansları olabilir. Günlük yaşamlarındaki hareketlenme ve yoğun trafik biraz yorucu olabileceği için, dinlenmeye ve rutin sağlık gereksinimlerine daha fazla önem vermelerini tavsiye etmek isterim.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak yükselen burç ve burçları için sosyal olarak hareketli, eğlenceli bir dönem söz konusu. Merkür Başak’ta kaldığı sürece yeni arkadaşlıklar ve dostluklar oluşturmaları, öğrenme isteği ve kapasitesinde yükselme, çocuklarla alakalı yeni kararlar ve olumlu gelişmeler, hukuki sorunlarda çözümler, aynı zamanda seyahat planları gündemlerinde olacak.


Yorumlar

Popüler Yayınlar