Bugün sabaha karşı (04:21) Merkür ve Jüpiter arasında bir karşıt açı kesinleşti. Bu açı bugün etkili olacak. Aslan-Kova aksında meydana gelen açı bireysel değerlerle, kolektif değerlerin karşılaşması olarak da kabul edilebilir. Özellikle iletişim, teknoloji, yönetim ve yöneticilerle alakalı konularda çatışma ve gerginlik yaratabilecek deneyimlerin yaşanması söz konusu olabilir.

Açı Mart ayı başlarında özellikle kişilik hakları, teknoloji, haberleşme, sosyal medya araçları ve kullanımı konularda başlatılan girişimler, atılan adımlarla alakalı yeni bir fazın habercisi olarak kabul edilebilir. Önemli bir aşamasını da Mayıs ayının başlarında yaşamıştık. Geldiğimiz noktada, iletişimde, ortaya konulan fikirlerde, teknolojide ve ticarette değerlendirilmelere gidilmesi, kavramsal ya da eylemsel olarak yapılanların değerlendirilmesi, pozitif-negatif yanlarının çıplaklarıyla görülmesi söz konusudur. Değerlendirilmeler neticesinde bundan sonraki fazda yapılacak olanların saptanması da olasıdır.

Ayrıca boş gevezeliklere, dedikoduya da dikkat etmek gerekir. Bu açının etkisi altında zarar görmemiz ve vermemiz de olasıdır.

Bu açıdan en fazla yine Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının son günlerinde doğanlar, yükselen burçları veya herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 27-29 derecelerinde olanlar etkilenecektir. Söylemlere dikkat etmek, konuşurken şirazeyi kaçırmamak, haddini aşmamak, kişisel haklara ve toplumsal gereksinimlere önem vermek faydalı olacaktır. Mesleki yaşam, kariyer, aile bağları, ev hayatı, ikili ilişkiler ve davranış biçimleriyle alakalı deneyimler söz konusu olabilir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının sosyal yaşantılarında, arkadaşlık ilişkilerinde ve çocuklarıyla bağlantılarında gerginlikler yaşaması olasıdır.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçlarının özellikle iletişim, eğitim, kardeşlerle ilişkiler ve yolculuklar konusunda dikkatli ve ölçülü beklentiler içinde olmasını tavsiye ederim.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının ortak ve kişisel maddi kaynakları, para kazanma yetenekleriyle ilgili konuşmalarda ve aktarımlarda dengeye dikkat etmesi faydalı olacaktır.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının günlük çalışma yaşantısı, iş arkadaşları, çalışanlar ve sağlık konusunda sinirsel gerginlikler yaşaması olasıdır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar