Bugün sabaha karşı (04:58) Aslan burcundaki Merkür ile Boğa burcundaki Uranüs arasında zorlayıcı bir açı kesinleşti. Açının etkilerin bugün yoğun olarak hissedeceğiz.

Açının başlangıcı Nisan ayının son günlerine dayanıyor, olumlu ve gelişme fırsatı taşıyan bir fazını Temmuz ayının ikinci yarısında yaşadık. Özellikle Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarını daha fazla etkileyecek bu açı, beklenmedik, krizli bazı durumlara neden olabilir.

Merkür ve Uranüs arasındaki kare, sıra dışı düşüncelerin, beklenmedik haberlerin, düşünce sisteminin norm dışına çıkmasının ve bu durumlardan doğan çatışmaların, gerginliklerin, kısıtlama ve yetersizliklerin işareti.

İletişimde kopmalar, finans dünyasında ve ticarette sürpriz sıkıntılar, yine özellikle finans sektöründe siber suçlar yaşanabilir. Borsada beklenmedik dalgalanmalar, ticaret açıklarının çıkması, teknolojik eksiklikler ve sorumsuzluklar bu açı etkisi altında olasıdır.

Sabit burçların işin içinde olması, baskı hissinin, blokaj duygusunun yükselmesine, tolerans düşüklüğüne neden olabilir. Bu şartlar altında aklımıza her geleni yapmamakta, biraz beklemekte, özellikle maddi değerlerle alakalı “çok parlak” fikir olarak düşündüklerimizi uygulamaya dökmeden önce yeterince araştırdığımızdan emin olmalıyız. Bugün ve 2-3 gün süresince internet alış-verişlerinde ve kredi kartlarını kullanırken biraz daha dikkatli olmak çok faydalı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar